DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1262
Tomatketchup
Engelsk navn
Tomato ketchup, bottled
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 479 kJ 1003
Energi (kcal) 114 kcal 1003
Protein 3,0 g 3 3 - 3 1 1825
Protein fra Aminosyrer 2,2 g 1003
Protein, deklaration 3,0 g 3 3 - 3 1 1825
Kulhydrat difference 21,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 18,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 18,4 g 1003
Kostfibre 3,3 g 1 1825
Fedt 2,4 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,73 g 3 1003
Aske 1,4 g 1 1825
Tørstof 28,5 g 1 1825
Vand 71,5 g 1 1825
Nitrogen 0,480 g 0,48 0,48 - 0,48 1 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 49,9 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 599 µg 569 472 - 788 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 1,50 α-TE
alfa-Tokoferol 1,50 mg 0,67 - 2,4 2 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 0,012 - 0,056 3 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 0,035 - 0,064 3 1022
Niacinækvivalent 0,864 NE 1003
Niacin 0,600 mg 0,48 - 0,77 4 1018
B6-vitamin 0,130 mg 0,091 - 0,159 3 1025
Pantothensyre 0,250 mg T 401
Biotin 1,50 µg T 596
Folat 5,00 µg 1375
Frit folat 2,00 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 3,94 mg 1003
Ascorbinsyre 3,94 mg 0 0 - 16,7 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1090 mg 817 - 1230 3 1058
Kalium 376 mg 375 - 377 3 1058
Calcium 18,5 mg 13,7 - 23,4 12 1030, 1015
Magnesium 18,0 mg 15,3 - 19,9 3 1058
Jern 0,600 mg 0,27 - 0,92 9 1043
Kobber 0,150 mg 0,12 - 0,17 4 1348
Zink 0,200 mg 0,04 - 0,3 4 1348
Mangan 0,160 mg 0,09 - 0,27 4 1348
Krom 5,00 µg 3 - 6 4 1348
Molybdæn 0 µg 2 1348
Selen 0,400 µg 0,2 - 1 4 1348
Fosfor 34,4 mg 26,4 - 43,6 6 1015
Jod 0,900 µg 0,3 - 1,6 4 1055
Nikkel 30,0 µg 10 - 40 4 1348
Kviksølv 0,1000 µg 4 1348
Arsen 1,000 µg 4 1348
Cadmium 2,00 µg 1 - 3 4 1348
Bly 13,0 µg 12 - 15 4 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 17,3 g 1 1003
Tilsat Sukker 22,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 22,9 g 1 2133
Stivelse 1,10 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,377 19,6 1039
C18:0 0,064 3,35 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,022 1,13 1039
C18:1,n-9 0,269 14 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,080 56,2 1039
C18:3,n-3 0,108 5,62 1039
C20:4,n-6 0,000 0 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,441 22,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,291 15,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,188 61,8 1003
Sum fedtsyrer 1,920 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,108 5,62 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,080 56,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 72 150 1059
Leucin 101 210 1059
Lysin 96 200 1059
Methionin 22 46 1059
Cystin 10 21 1059
Phenylalanin 77 160 1059
Tyrosin 30 63 1059
Threonin 72 150 1059
Tryptofan 16 33 1059
Valin 77 160 1059
Arginin 62 130 1059
Histidin 48 100 1059
Alanin 77 160 1059
Asparaginsyre 370 770 1059
Glutaminsyre 1200 2500 1059
Glycin 58 120 1059
Prolin 62 130 1059
Serin 86 180 1059
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby