DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1272
Kartoffelmel
Engelsk navn
Potato flour
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1457 kJ 1003
Energi (kcal) 343 kcal 1003
Protein 0,2 g 0,1 - 0,3 2 1825
Protein fra Aminosyrer 0,2 g 1003
Protein, deklaration 0,2 g 0,1 - 0,3 2 1825
Kulhydrat difference 85,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 85,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 85,3 g 1003
Kostfibre 0,3 g 0,3 - 0,3 2 1825
Fedt 0,1 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,2 - 0,2 2 1825
Tørstof 85,8 g 84 - 87,6 2 1825
Vand 14,2 g 12,4 - 16 2 1825
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 0,032 g 0,016 - 0,048 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1343
beta-Caroten 0 µg 1343
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,00300 mg 0,002 - 0,004 3 1022
Niacinækvivalent 0,0507 NE 1003
Niacin 0,0800 mg 0,02 - 0,17 10 1018
B6-vitamin 0,01000 mg 0,004 - 0,014 2 1025
Folat 82,0 µg 20 T 839
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,50 mg 3 - 4,2 3 1058
Kalium 34,0 mg 31 - 37 3 1058
Calcium 25,0 mg 20 - 32 2 1030
Magnesium 6,00 mg 6 - 6,6 3 1058
Jern 0,380 mg 0,28 - 0,54 5 1043
Kobber 0,0760 mg 0,008 - 0,13 5 1348
Zink 0,160 mg 0,03 - 0,38 5 1348
Mangan 0,1000 mg 0,059 - 0,13 5 1348
Krom 3,00 µg 1 - 5 5 1348
Molybdæn 0 µg 4 1348
Selen 0,400 µg 0,4 - 1 5 1348
Fosfor 7,20 mg 6,7 - 8,4 5 1348
Jod 0,250 µg 0,05 - 0,4 5 1055
Nikkel 3,00 µg 3 - 10 5 1348
Kviksølv 0 µg 5 1348
Arsen 0 µg 3 1348
Cadmium 0 µg 5 1348
Bly 6,00 µg 3 - 9 5 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,016 19,9 T 4
C18:0 0,003 4,14 T 4
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 2,07 T 4
C18:1,n-9 0,003 4,14 T 4
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,024 29,8 T 4
C18:3,n-3 0,032 39,8 T 4
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,019 24 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,005 6,22 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,056 69,7 1003
Sum fedtsyrer 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,032 39,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,024 29,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 7 230 T 4
Leucin 11 340 T 4
Lysin 12 360 T 4
Methionin 3 85 T 4
Cystin 2 51 T 4
Phenylalanin 8 250 T 4
Tyrosin 4 120 T 4
Threonin 7 210 T 4
Tryptofan 3 95 T 4
Valin 12 370 T 4
Arginin 8 260 T 4
Histidin 4 110 T 4
Alanin 7 220 T 4
Asparaginsyre 42 1320 T 4
Glutaminsyre 27 830 T 4
Glycin 6 180 T 4
Prolin 7 220 T 4
Serin 7 220 T 4
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 4
Massefylde 0,5 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby