DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1276
Fersken, tørret
Engelsk navn
Peach, dried
Taxonomisk navn
Prunus persica (L.) Batsch
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1407 kJ 1003
Energi (kcal) 333 kcal 1003
Protein 4,9 g 1342
Protein fra Aminosyrer 3,0 g 1003
Protein, deklaration 4,9 g 1342
Kulhydrat difference 83,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 68,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 51,1 g 1003
Kostfibre 14,3 g 1344
Fedt 1,0 g 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,20 g 5 1003
Aske 3,4 g 1342
Tørstof 92,5 g 1342
Vand 7,5 g 1342
Nitrogen 0,782 g 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 41,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 500 µg 360 - 690 3 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,00200 mg 21 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0650 mg 1 1022
Niacinækvivalent 1,69 NE 1003
Niacin 1,30 mg 1,23 - 1,33 2 1018
B6-vitamin 0,150 mg 0,099 - 0,22 2 1025
Pantothensyre 0,300 mg 1344
Folat 14,0 µg 1344
Frit folat 10,00 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 4,80 mg 1003
Ascorbinsyre 4,80 mg 6 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 79,0 mg 50,7 - 125 5 1058
Kalium 945 mg 866 - 1150 5 1058
Calcium 25,0 mg 1 1030
Magnesium 80,0 mg 73 - 97 5 1058
Jern 6,80 mg 1344
Kobber 0,630 mg 1344
Zink 0,570 mg 24 1938
Mangan 0,670 mg 1349
Fosfor 120 mg 1344
Jod 2,80 µg 1 - 5,8 3 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 6,70 g 1003
Glukose 6,10 g 1003
Sum monosakkarider 12,8 g 1003
Sakkarose 38,3 g 1003
Sum disakkarider 38,3 g 1003
Sum sukkerarter 51,1 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1344
Crude fibre 3,97 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,000 0 1938
C14:0 0,000 0 1938
C16:0 0,081 9,82 1342
C18:0 0,012 1,41 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,007 0,796 1342
C18:1,n-9 0,308 37,3 1342
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,405 49,1 1342
C18:3,n-3 0,010 1,23 1342
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,002 0,265 1342
C20:5,n-3 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,093 11,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,314 38,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,417 50,6 1003
Sum fedtsyrer 0,824 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 1,23 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,407 49,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 77 98 1345
Leucin 168 215 1345
Lysin 180 230 1345
Methionin 180 230 1345
Cystin 55 70 1345
Phenylalanin 109 140 1345
Tyrosin 121 155 1345
Threonin 168 215 1345
Tryptofan 23 30 1345
Valin 239 305 1345
Arginin 102 130 1345
Histidin 102 130 1345
Alanin 239 305 1345
Asparaginsyre 543 695 1345
Glutaminsyre 852 1090 1345
Glycin 94 120 1345
Prolin 168 215 1345
Serin 20 25 1345
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby