DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1299
Mozzarella, 30+
Engelsk navn
Cheese, semihard, Mozzarella, 30 % fidm.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1163 kJ 1003
Energi (kcal) 279 kcal 1003
Protein 28,9 g 1221
Protein fra Aminosyrer 25,5 g 1003
Protein, deklaration 28,3 g 1221
Kulhydrat difference 1,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 17,7 g 47 1221
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,50 g 20 1003
Aske 2,7 g 1003
Tørstof 50,3 g 47 1221
Vand 49,7 g 47 1221
Nitrogen 4,530 g 1221
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 157 RE 1003
Retinol 150 µg 1003
beta-Caroten 78,0 µg 1003
D-vitamin 0,190 µg 1003
D3-vitamin 0,190 µg 1003
E-vitamin 0,450 α-TE
alfa-Tokoferol 0,450 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0550 mg T 1274
Riboflavin (B2-vitamin) 0,325 mg T 1274
Niacinækvivalent 6,74 NE 1003
Niacin 0,1000 mg T 1274
B6-vitamin 0,0900 mg T 1274
Pantothensyre 0,340 mg T 1274
Biotin 1,50 µg 0,7 - 5,1 T 1274
Folat 60,0 µg 51 - 74 4 T 1211
Frit folat 1,000 µg T 1274
B12-vitamin 1,52 µg 1,38 - 1,62 3 T 1274
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1001
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 601 mg 538 - 770 20 1221
Kalium 80,8 mg 71,5 - 88,2 6 T 1274
Calcium 740 mg 590 - 990 16 1221
Magnesium 32,3 mg 30,7 - 33,8 6 T 1274
Jern 0,190 mg 0,12 - 0,24 6 T 1274
Kobber 0,0860 mg 0,07 - 0,099 5 T 94
Zink 4,50 mg 4,07 - 5 6 T 1274
Mangan 0,0590 mg 0,046 - 0,081 5 T 94
Krom 0,250 µg 1538
Molybdæn 6,00 µg 2 T 94
Cobolt 1,000 µg 1 T 1274
Selen 10,00 µg 1003
Fosfor 440 mg 330 - 580 16 1221
Chlorid 929 mg 832 - 1190 20 1221
Jod 13,8 µg 6,4 - 38 46 T 1274
Nikkel 1,36 µg 1,16 0 - 2,9 5 T 148
Kviksølv 0,0600 µg 5 T 94
Arsen 1,000 µg 5 T 94
Cadmium 0,01000 µg 1538
Bly 0,450 µg 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0,0500 g T 1274
Sum disakkarider 0,0500 g 1003
Sum sukkerarter 0,0500 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,600 3,58 1227
C6:0 0,380 2,27 1227
C8:0 0,250 1,49 1227
C10:0 0,550 3,28 1227
C12:0 0,690 4,12 1227
C14:0 1,961 11,7 1227
C16:0 5,242 31,3 1227
C18:0 1,791 10,7 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,250 1,49 1227
C16:1,n-7 0,380 2,27 1227
C18:1,n-9 3,932 23,5 1227
C20:1,n-11 0,200 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,370 2,21 1227
C18:3,n-3 0,130 0,777 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 11,464 68,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,762 28,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,500 2,99 1003
Sum fedtsyrer 16,726 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,130 0,777 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,370 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 59 mg 47 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1590 350 1059
Leucin 2670 590 1059
Lysin 2310 510 1059
Methionin 815 180 1059
Cystin 104 23 1059
Phenylalanin 1500 330 1059
Tyrosin 1590 350 1059
Threonin 997 220 1059
Tryptofan 399 88 1059
Valin 1950 430 1059
Arginin 906 200 1059
Histidin 815 180 1059
Alanin 906 200 1059
Asparaginsyre 2040 450 1059
Glutaminsyre 5660 1250 1059
Glycin 589 130 1059
Prolin 3040 670 1059
Serin 1630 360 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 3,50 mg 0,001 - 24 70 T 1274
Serotonin 0 mg T 1274
Sum biogene aminer 3,50 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby