DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1302
Ål, røget
Engelsk navn
Eel, smoked
Taxonomisk navn
Anguilla anguilla
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1362 kJ 1003
Energi (kcal) 329 kcal 1003
Protein 19,4 g 2 1059
Protein fra Aminosyrer 16,2 g 1003
Protein, deklaration 19,4 g 2 1059
Kulhydrat difference 0,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 27,8 g 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,4 g 1346
Tørstof 49,8 g 1346
Vand 50,2 g 1346
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 3,104 g 2 1059
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1800 RE 1003
Retinol 1800 µg 23 - 420 12 1024
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 5,00 µg 1003
D3-vitamin 5,00 µg 1 1057
E-vitamin 7,50 α-TE
alfa-Tokoferol 7,50 mg 2,9 - 12,1 2 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,310 mg 0,218 - 0,484 4 1022
Niacinækvivalent 6,70 NE 1003
Niacin 3,80 mg 2,8 - 5,66 5 1018
B6-vitamin 0,150 mg 0,129 - 0,203 4 1025
Pantothensyre 0,141 mg 0,125 - 0,15 4 T 1248
Folat 12,0 µg 8 - 19 30 T 1248
B12-vitamin 5,80 µg 5,55 - 6,21 3 1044
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 652 mg 454 - 893 3 1058
Kalium 226 mg 106 - 374 3 1058
Calcium 55,0 mg 43 - 75 6 1030
Magnesium 21,0 mg 16,2 - 26,9 3 1058
Rubidium 470 µg T 1248
Jern 0,650 mg 0,44 - 0,69 6 1043
Kobber 0,0900 mg 0,03 - 0,19 1343
Zink 2,60 mg 0,2 - 0,9 1347
Mangan 0,0300 mg 0,03 - 0,03 2 T 1248
Krom 1,30 µg 0 - 3,7 17 T 1248
Molybdæn 5,00 µg 1 - 7 19 T 1248
Cobolt 1,000 µg T 1248
Selen 26,3 µg 6,9 - 67,7 31 T 1248
Aluminium 0,200 mg T 1248
Silicium 0 mg T 1248
Bor 30,0 µg T 1248
Fosfor 250 mg 215 - 333 1343
Fluor 0 µg T 1248
Brom 0 µg T 1248
Jod 25,0 µg 7 - 58 6 1041
Nikkel 1,18 µg 0 - 6,5 23 T 1248
Kviksølv 6,99 µg 0,02 - 48,8 69 T 1248
Arsen 51,5 µg 0,3 - 190 33 T 1248
Cadmium 0,225 µg 0 - 0,83 30 T 1248
Bly 0,321 µg 0 - 1,2 43 T 1248
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 7,300 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 13,310 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 6,840 2135
Sum fedtsyrer 26,327 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 4,360 2135
Sum n-6 fedtsyrer 1,290 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 108 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 962 310 1059
Leucin 1460 470 1059
Lysin 1800 580 1059
Methionin 559 180 1059
Cystin 146 47 1059
Phenylalanin 807 260 1059
Tyrosin 683 220 1059
Threonin 869 280 1059
Tryptofan 174 56 1059
Valin 1090 350 1059
Arginin 1150 370 1059
Histidin 776 250 1059
Alanin 1240 400 1059
Asparaginsyre 1860 600 1059
Glutaminsyre 2510 810 1059
Glycin 1150 370 1059
Prolin 838 270 1059
Serin 838 270 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,947

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby