DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1377
Palmekerneolie
Engelsk navn
Palm kernel oil
Taxonomisk navn
Elaeis guineensis
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 3700 kJ 1003
Energi (kcal) 900 kcal 1003
Protein 0,0 g 1938
Protein fra Aminosyrer 0,0 g 1003
Protein, deklaration 0,0 g 1938
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1938
Fedt 100,0 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Aske 0,0 g 1 1938
Tørstof 100,0 g 1 1938
Vand 0,0 g 1 1938
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 0,000 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 25,6 α-TE
alfa-Tokoferol 25,6 mg 1344
gamma-Tokoferol 31,6 mg 1344
delta-Tokoferol 7,00 mg 1344
alfa-Tokotrienol 14,3 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1 1938
B6-vitamin 0 mg 1 1938
Pantothensyre 0 mg 1 1938
Folat 0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg 1 1938
Kalium 0 mg 1 1938
Calcium 0 mg 1 1938
Magnesium 0 mg 1 1938
Jern 0 mg 1 1938
Zink 0 mg 1 1938
Selen 0 µg 1 2138
Fosfor 0 mg 1 1938
Jod 0 µg 1 2138
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1342
C6:0 0,200 0,211 1342
C8:0 3,300 3,49 1342
C10:0 3,700 3,91 1342
C12:0 47,000 49,7 1342
C14:0 16,400 17,3 1342
C16:0 8,100 8,57 1342
C18:0 2,800 2,96 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1342
C18:1,n-9 11,400 12 1342
C20:1,n-11 0,000 0 1342
C22:1,n-9 0,000 0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,600 1,69 1342
C18:3,n-3 0,000 0 1342
C18:4,n-3 0,000 0 1342
C20:4,n-6 0,000 0 1342
C20:5,n-3 0,000 0 1342
C22:5,n-3 0,000 0 1342
C22:6,n-3 0,000 0 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 81,500 86,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 11,400 12 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,600 1,69 1003
Sum fedtsyrer 94,500 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,600 1,69 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 1342
Leucin 0 1342
Lysin 0 1342
Methionin 0 1342
Cystin 0 1342
Phenylalanin 0 1342
Tyrosin 0 1342
Threonin 0 1342
Tryptofan 0 1342
Valin 0 1342
Arginin 0 1342
Histidin 0 1342
Alanin 0 1342
Asparaginsyre 0 1342
Glutaminsyre 0 1342
Glycin 0 1342
Prolin 0 1342
Serin 0 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945
Massefylde 0,9 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby