DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1440
Kokosolie
Engelsk navn
Oil, coconut
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 3696 kJ 1003
Energi (kcal) 899 kcal 1003
Protein 0,0 g 0 1 2175
Protein fra Aminosyrer 0,0 g 1003
Protein, deklaration 0,0 g 0 1 2175
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1938
Fedt 99,9 g 99,9 99,8 - 100 2 2175, 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Aske 0,0 g 2 2175, 1938
Tørstof 99,9 g 99,87 99,7 - 100 2 2175, 1938
Vand 0,1 g 0,13 0 - 0,26 2 1938, 2175
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 0,000 g 1 2175
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,686 RE 1003
Retinol 0 µg 1 2175
beta-Caroten 8,23 µg 8,23 8,23 - 8,23 1 2175
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1 2175
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 2175
gamma-Tokoferol 0 mg 1 2175
delta-Tokoferol 0 mg 1 2175
alfa-Tokotrienol 0,500 mg 1344
K1-vitamin 0 µg 1 2175
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1 1938
B6-vitamin 0 mg 1 1938
Pantothensyre 0 mg 1 1938
Folat 0 µg 1 1938
B12-vitamin 0 µg 1 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg 2 1938, 2175
Kalium 0,450 mg 0,45 0 - 0,9 2 1938, 2175
Calcium 0 mg 2 2175, 1938
Magnesium 0,230 mg 0,23 0 - 0,46 2 2175, 1938
Jern 0 mg 1 2175
Kobber mg 1 2175
Zink 0 mg 2 1938, 2175
Mangan 0,01000 mg 1 2175
Krom µg 1 2175
Molybdæn µg 1 2175
Selen 0 µg 1 2175
Fosfor 0,850 mg 0,85 0 - 1,7 2 2175, 1938
Jod 0 µg 1 2175
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2175
C6:0 0,539 0,646 1342, 2175
C8:0 6,685 8,01 1342, 2175
C10:0 5,328 6,38 2175, 1342
C12:0 39,617 47,4 2175, 1342
C13:0 2175
C14:0 14,922 17,8 2175, 1342
C15:0 2175
C16:0 7,226 8,66 2175, 1342
C17:0 2175
C18:0 2,475 2,96 2175, 1342
C20:0 2175
C21:0 2175
C22:0 2175
C23:0 2175
C24:0 2175
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 2175
C14:1,n-5 2175
C15:1,n-5 2175
C16:1,n-7 0,000 0 2175
C17:1,n-7 2175
C18:1,n-7 2175
C18:1,n-9 5,073 6,08 2175, 1342
C20:1,n-9 2175
C20:1,n-11 0,000 0 2175
C22:1,n-9 0,000 0 2175
C22:1,n-11 2175
C24:1,n-9 2175
C14:1,n-5,trans 0,000 0 2175
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2175
C18:1,trans 0,000 0 2175
C20:1,trans 0,000 0 2175
C22:1,trans 0,000 0 2175
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,551 1,85 1342, 2175
C18:3,n-3 0,000 0 2175
C18:3,n-6 2175
C18:4,n-3 0,000 0 2175
C20:2,n-6 2175
C20:3,n-3 2175
C20:3,n-6 2175
C20:4,n-6 0,000 0 2175
C20:5,n-3 0,000 0 2175
C22:2,n-6 2175
C22:4,n-6 2175
C22:5,n-3 0,000 0 2175
C22:5,n-6 2175
C22:6,n-3 0,000 0 2175
C18:2,trans 0,000 0 2175
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 2175
Sum mættede fedtsyrer 76,792 92 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,073 6,08 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,551 1,85 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer under detektionsgrænsen 0,150 2175
Sum fedtsyrer 83,416 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,551 1,85 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 2 1938, 2175
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 0 1342
Leucin 0 0 1342
Lysin 0 0 1342
Methionin 0 0 1342
Cystin 0 0 1342
Phenylalanin 0 0 1342
Tyrosin 0 0 1342
Threonin 0 0 1342
Tryptofan 0 0 1342
Valin 0 0 1342
Arginin 0 0 1342
Histidin 0 0 1342
Alanin 0 0 1342
Asparaginsyre 0 0 1342
Glutaminsyre 0 0 1342
Glycin 0 0 1342
Prolin 0 0 1342
Serin 0 0 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,835 1 2175
Massefylde 0,9 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby