DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1465
Fiskefilet, paneret, friturestegt, fastfood
Engelsk navn
Fish fillet, breaded, deepfried, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1201 kJ 1003
Energi (kcal) 287 kcal 1003
Protein 13,4 g 13,59375 11,1 - 14,8 6 2004
Protein, deklaration 13,4 g 13,59375 11,1 - 14,8 6 2004
Kulhydrat difference 22,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 21,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 21,9 g 1003
Kostfibre 1,0 g T 454
Fedt 16,1 g 16,1 10,5 - 22,9 6 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,30 g 6 1003
Aske 1,9 g 1,665 1,55 - 3,02 6 2004
Tørstof 54,2 g 51,3 46,5 - 69,5 6 2004
Vand 45,9 g 48,7 30,5 - 53,5 6 2004
Nitrogen 2,137 g 2,175 1,78 - 2,37 6 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,90 RE 1 2135
D-vitamin 2,72 µg 1 2135
E-vitamin 4,38 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,106 mg 0,094 0,074 - 0,151 6 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,112 mg 0,083 0,052 - 0,263 6 2004
Niacinækvivalent 3,68 NE 1003
Niacin 3,68 mg 1 2135
B6-vitamin 0,160 mg 1 2135
B12-vitamin 1,16 µg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 519 mg 438,5 398 - 960 6 2004
Kalium 205 mg 199 142 - 283 6 2004
Calcium 38,5 mg 30,65 20,6 - 91 6 2004
Magnesium 22,2 mg 22,5 17 - 27,3 6 2004
Jern 0,557 mg 0,525 0,428 - 0,82 6 2004
Kobber 0,0598 mg 0,057 0,048 - 0,079 6 2004
Zink 0,642 mg 0,66 0,469 - 0,75 6 2004
Mangan 0,279 mg 0,302 0,17 - 0,361 6 2004
Selen 18,2 µg 1 2135
Fosfor 130 mg 131,5 94 - 159 6 2004
Chlorid 817 mg 711,5 634 - 1450 6 2004
Jod 16,5 µg 1 2136
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,075 0,542 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 2,108 15,2 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,425 3,07 2004
C20:0 0,058 0,415 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,254 1,83 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-7 0,402 2,91 2004
C18:1,n-9 6,067 43,8 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,152 1,09 2004
C22:1,n-9 0,020 0,147 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,009 0,0638 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,212 23,2 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0 2004
C18:3,n-3 0,793 5,73 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 0,126 0,912 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 0,083 0,6 2004
C18:2,trans 0,009 0,0626 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,032 0,229 2004
Sum mættede fedtsyrer 2,666 19,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,895 49,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 4,214 30,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,018 0,126 1003
Sum fedtsyrer 13,824 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,002 7,25 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,212 23,2 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,861 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby