DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1575
Småkage, havreflager, industrifremstillet
Engelsk navn
Cookies, oat flakes, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2106 kJ 1003
Energi (kcal) 504 kcal 1003
Protein 4,5 g 4,446 2,92 - 7,29 12 1962
Protein, deklaration 5,0 g 4,875 3,21 - 8 12 1962
Kulhydrat difference 63,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 59,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 59,5 g 1003
Kostfibre 3,3 g 1 1004
Fedt 26,6 g 25,8 22 - 35,9 13 1962, 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,215 0,77 - 1,34 12 1962
Tørstof 95,5 g 1 1004
Vand 4,5 g 1 1004
Nitrogen 0,798 g 0,78 0,514 - 1,28 12 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,70 RE 1 1004
D-vitamin 0 µg 1 1004
E-vitamin 4,00 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,0780 mg 1 1962
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0515 mg 1 1962
Niacinækvivalent 1,20 NE 1003
Niacin 1,20 mg 1 1004
B6-vitamin 0,0600 mg 1 1962
Pantotensyre 0 mg 1 1962
Biotin 5,30 µg 1 1962
Folat 11,2 µg 1 1962
B12-vitamin 0 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 214 mg 199,5 69 - 384 12 1962
Kalium 124 mg 1 1004
Calcium 198 mg 1 1004
Magnesium 44,0 mg 1 1004
Jern 1,20 mg 1 1004
Kobber 0,212 mg 1 1962
Zink 0,900 mg 1 1004
Mangan 0,900 mg 1 1962
Krom 11,6 µg 1 1962
Selen 2,70 µg 1 1962
Fosfor 254 mg 1 1004
Chlorid 243 mg 222,5 144 - 417 12 1962
Jod 9,40 µg 1 1004
Nikkel 47,0 µg 1 1962
Cadmium 1,10 µg 1 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0628 g 0,049 0,015 - 0,248 12 1962
Glukose 0,128 g 0,095 0,029 - 0,55 12 1962
Sum monosakkarider 0,191 g 1003
Laktose 0,632 g 0,068 0 - 4,7 12 1962
Maltose 0,000833 g 0 0 - 0,01 12 1962
Sakkarose 41,5 g 42 38 - 44 12 1962
Sum disakkarider 42,1 g 1003
Sum sukkerarter 42,3 g 1003
Stivelse 18,9 g 19,15 14,6 - 23,2 12 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,000 0 1962
C8:0 0,312 1,25 1962
C10:0 0,264 1,06 1962
C12:0 3,273 13,1 1962
C14:0 1,304 5,24 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 7,091 28,5 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 2,248 9,03 1962
C20:0 0,020 0,0789 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-7 0,220 0,884 1962
C18:1,n-9 7,336 29,4 1962
C20:1,n-11 0,000 0 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,055 0,22 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,358 9,48 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0 1962
C18:3,n-3 0,344 1,38 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,049 0,197 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede fedtsyrer 14,511 58,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,556 30,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,702 10,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,104 0,417 1003
Sum fedtsyrer 24,873 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,344 1,38 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,358 9,48 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,935 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby