DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1576
Småkage, brunkage, industrifremstillet
Engelsk navn
Butter cookie, brown, (Danish), industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1968 kJ 1003
Energi (kcal) 469 kcal 1003
Protein 5,2 g 5,2041 4,5 - 5,81 8 1962
Protein, deklaration 5,7 g 5,70625 4,93 - 6,37 8 1962
Kulhydrat difference 73,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 70,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 66,0 g 1003
Kostfibre 2,4 g 2,4 2 - 2,8 8 1962
Fedt 17,8 g 16,95 15,7 - 20,5 8 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,62 g 8 1003
Aske 1,3 g 1,28 0,98 - 1,99 8 1962
Tørstof 97,5 g 97,25 97 - 98,7 8 1962
Vand 2,5 g 2,75 1,3 - 3 8 1962
Nitrogen 0,920 g 0,913 0,79 - 1,02 8 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 175 RE 1 1004
D-vitamin 0,1000 µg 1 1004
E-vitamin 2,40 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 1004
Niacinækvivalent 2,15 NE 1003
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 9,50 µg 1 1004
B12-vitamin 0 µg 1 1004
C-vitamin 0,900 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 248 mg 228 151 - 459 8 1962
Kalium 172 mg 1 1004
Calcium 141 mg 1 1004
Magnesium 29,0 mg 1 1004
Jern 1,30 mg 1 1004
Zink 0,600 mg 1 1004
Selen 2,50 µg 1 1004
Fosfor 139 mg 1 1004
Chlorid 275 mg 262 169 - 471 8 1962
Jod 1,20 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,45 g 1,28 0,57 - 2,8 8 1962
Glukose 1,79 g 1,66 0,58 - 3,34 8 1962
Sum monosakkarider 3,25 g 1003
Laktose 0,0229 g 0 0 - 0,131 8 1962
Maltose 0,203 g 0,0365 0 - 1 8 1962
Sakkarose 24,9 g 24,8 19,9 - 30,4 8 1962
Sum disakkarider 25,1 g 1003
Sum sukkerarter 28,4 g 1003
Stivelse 37,6 g 37,6 33,4 - 40,9 8 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,000 0 1962
C8:0 0,054 0,334 1962
C10:0 0,034 0,21 1962
C12:0 0,602 3,71 1962
C14:0 0,306 1,88 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 4,925 30,3 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,036 6,39 1962
C20:0 0,034 0,207 1962
C22:0 0,030 0,183 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-7 0,202 1,24 1962
C18:1,n-9 5,662 34,9 1962
C20:1,n-11 0,009 0,0563 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,042 0,256 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,055 18,8 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0 1962
C18:3,n-3 0,158 0,972 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,055 0,341 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede fedtsyrer 7,021 43,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,873 36,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,213 19,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,097 0,598 1003
Sum fedtsyrer 16,204 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,158 0,972 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,055 18,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 368 T 1301
Leucin 753 T 1301
Lysin 248 T 1301
Methionin 169 T 1301
Cystin 238 T 1301
Phenylalanin 538 T 1301
Tyrosin 310 T 1301
Threonin 296 T 1301
Tryptofan 129 T 1301
Valin 448 T 1301
Arginin 418 T 1301
Histidin 234 T 1301
Alanin 330 T 1301
Asparaginsyre 464 T 1301
Glutaminsyre 3720 T 1301
Glycin 401 T 1301
Prolin 1270 T 1301
Serin 532 T 1301
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,912 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby