DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1577
Småkage, pebernød, industrifremstillet
Engelsk navn
Biscuit, sweet, pepper nuts, Danish tradition, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1997 kJ 1003
Energi (kcal) 476 kcal 1003
Protein 5,3 g 5,358 4,95 - 5,58 7 1962
Protein, deklaration 5,8 g 5,875 5,43 - 6,12 7 1962
Kulhydrat difference 71,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 69,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 68,8 g 1003
Kostfibre 2,3 g 2,2 1,8 - 3 7 1962
Fedt 19,2 g 19,4 17,8 - 20,5 7 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,54 g 7 1003
Aske 0,9 g 0,99 0,58 - 1,2 7 1962
Tørstof 97,0 g 96,9 96,4 - 98 7 1962
Vand 3,0 g 3,1 2 - 3,6 7 1962
Nitrogen 0,931 g 0,94 0,87 - 0,98 7 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 174 RE 1 1004
D-vitamin 0 µg 1 1004
E-vitamin 3,00 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 2,15 NE 1003
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 9,90 µg 1 1004
B12-vitamin 0 µg 1 1004
C-vitamin 0,1000 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 218 mg 232,0 112 - 339 7 1962
Kalium 249 mg 1 1004
Calcium 174 mg 1 1004
Magnesium 35,0 mg 1 1004
Jern 1,80 mg 1 1004
Zink 0,600 mg 1 1004
Selen 2,40 µg 1 1004
Fosfor 149 mg 1 1004
Chlorid 284 mg 276,0 168 - 407 7 1962
Jod 1,000 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,528 g 0,207 0,0 - 1,68 7 1962
Glukose 0,802 g 0,388 0,205 - 2,22 7 1962
Sum monosakkarider 1,33 g 1003
Laktose 0,0826 g 0,041 0,0 - 0,39 7 1962
Maltose 0,133 g 0,069 0,0 - 0,58 7 1962
Sakkarose 25,2 g 25,5 22,8 - 27,3 7 1962
Sum disakkarider 25,4 g 1003
Sum sukkerarter 26,7 g 1003
Stivelse/Glykogen 40,5 g 40,7 38,2 - 42,6 7 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,048 0,276 1962
C6:0 0,036 0,21 1962
C8:0 0,130 0,758 1962
C10:0 0,110 0,637 1962
C12:0 0,792 4,6 1962
C14:0 0,510 2,96 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 5,457 31,7 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 1,129 6,56 1962
C20:0 0,000 0,0 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,014 0,0838 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,226 1,31 1962
C18:1,n-9 5,871 34,1 1962
C20:1,n-11 0,000 0,0 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,087 0,505 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,504 14,5 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,221 1,28 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,063 0,363 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 8,212 47,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,112 35,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,725 15,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,149 0,868 1003
Sum fedtsyrer 17,198 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,221 1,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,504 14,5 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 368 T 1301.0
Leucin 753 T 1301.0
Lysin 248 T 1301.0
Methionin 169 T 1301.0
Cystin 238 T 1301.0
Phenylalanin 538 T 1301.0
Tyrosin 310 T 1301.0
Threonin 296 T 1301.0
Tryptofan 129 T 1301.0
Valin 448 T 1301.0
Arginin 418 T 1301.0
Histidin 234 T 1301.0
Alanin 330 T 1301.0
Asparaginsyre 464 T 1301.0
Glutaminsyre 3720 T 1301.0
Glycin 401 T 1301.0
Prolin 1270 T 1301.0
Serin 532 T 1301.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,896 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby