DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1578
Småkage, klejne, industrifremstillet
Engelsk navn
Cookies, Klenät, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2191 kJ 1003
Energi (kcal) 527 kcal 1003
Protein 5,4 g 4,959 4,44 - 6,84 6 1962
Protein, deklaration 5,9 g 5,4375 4,87 - 7,5 6 1962
Kulhydrat difference 45,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 42,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 49,2 g 1003
Kostfibre 2,8 g 1 1004
Fedt 36,4 g 37 20 - 46 7 1004, 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,24 g 6 1003
Aske 0,5 g 0,475 0,45 - 0,66 6 1962
Tørstof 88,0 g 1 1004
Vand 12,0 g 1 1004
Nitrogen 0,943 g 0,87 0,78 - 1,2 6 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 141 RE 1 1004
D-vitamin 0,500 µg 1 1004
E-vitamin 1,90 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 1,20 NE 1003
Niacin 1,20 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 11,0 µg 1 1004
B12-vitamin 0,200 µg 1 1004
C-vitamin 0,200 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 96,3 mg 87 74 - 155 6 1962
Kalium 99,0 mg 1 1004
Calcium 20,2 mg 1 1004
Magnesium 14,0 mg 1 1004
Jern 0,800 mg 1 1004
Zink 0,600 mg 1 1004
Selen 5,64 µg 1 1004
Fosfor 82,0 mg 1 1004
Chlorid 173 mg 157 136 - 281 6 1962
Jod 5,40 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0505 g 0,0545 0 - 0,105 6 1962
Glukose 0,125 g 0,0845 0,037 - 0,364 6 1962
Sum monosakkarider 0,175 g 1003
Laktose 0,123 g 0,0785 0 - 0,34 6 1962
Maltose 0,0922 g 0,119 0 - 0,167 6 1962
Sakkarose 15,3 g 13,8 10,4 - 26,2 6 1962
Sum disakkarider 15,5 g 1003
Sum sukkerarter 15,7 g 1003
Stivelse 33,6 g 34 28,2 - 41,4 6 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,035 0,106 1962
C6:0 0,000 0 1962
C8:0 0,045 0,136 1962
C10:0 0,036 0,11 1962
C12:0 0,299 0,906 1962
C14:0 0,444 1,34 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 7,632 23,1 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,282 3,89 1962
C20:0 0,149 0,452 1962
C22:0 0,450 1,36 1962
C24:0 0,273 0,829 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-7 0,438 1,32 1962
C18:1,n-9 14,117 42,8 1962
C20:1,n-11 0,288 0,872 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,059 0,179 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 7,152 21,7 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0 1962
C18:3,n-3 0,210 0,637 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,040 0,12 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede fedtsyrer 10,645 32,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 14,842 45 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 7,362 22,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,099 0,299 1003
Sum fedtsyrer 32,947 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,210 0,637 1003
Sum n-6 fedtsyrer 7,152 21,7 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,904 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby