DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1582
Kransekage, industrifremstillet
Engelsk navn
Wreath cake, almond based, Danish tradition
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1857 kJ 1003
Energi (kcal) 443 kcal 1003
Protein 6,0 g 5,928 5,3 - 7,01 7 1962
Protein, deklaration 6,6 g 6,5 5,81 - 7,68 7 1962
Kulhydrat difference 63,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 60,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 59,9 g 1003
Kostfibre 2,1 g 1 1004
Fedt 19,0 g 1 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,10 g 7 1003
Aske 1,0 g 1 1004
Tørstof 89,0 g 1 1004
Vand 11,0 g 1 1004
Nitrogen 1,057 g 1,04 0,93 - 1,23 7 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,90 RE 1 1004
D-vitamin 0 µg 1 1004
E-vitamin 8,50 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,300 mg 1 1004
Niacinækvivalent 4,10 NE 1003
Niacin 4,10 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 43,0 µg 1 1004
B12-vitamin 0 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 39,0 mg 40,9 29,4 - 50,9 7 1962
Kalium 201 mg 1 1004
Calcium 42,3 mg 1 1004
Magnesium 100,0 mg 1 1004
Jern 1,40 mg 1 1004
Zink 1,10 mg 1 1004
Selen 1,30 µg 1 1004
Fosfor 171 mg 1 1004
Chlorid 71,9 mg 78 42 - 92 7 1962
Jod 0,300 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 4,60 g 4,7 4,1 - 4,9 7 1962
Glukose 5,06 g 5 4,5 - 5,5 7 1962
Sum monosakkarider 9,66 g 1003
Laktose 2,47 g 2,8 1,15 - 3,2 7 1962
Maltose 0,640 g 0,61 0,4 - 1,05 7 1962
Sakkarose 41,9 g 42 39 - 45 7 1962
Sum disakkarider 45,0 g 1003
Sum sukkerarter 54,6 g 1003
Stivelse 5,30 g 4,96 4,25 - 6,26 7 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,000 0 1962
C8:0 0,000 0 1962
C10:0 0,013 0,0865 1962
C12:0 0,722 4,75 1962
C14:0 0,279 1,83 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 0,871 5,72 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 0,347 2,28 1962
C20:0 0,000 0 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,066 0,433 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-7 0,335 2,2 1962
C18:1,n-9 8,929 58,7 1962
C20:1,n-11 0,000 0 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,000 0 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,383 22,2 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0 1962
C18:3,n-3 0,255 1,67 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,000 0 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede fedtsyrer 2,232 14,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 9,330 61,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,638 23,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 15,200 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,255 1,67 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,383 22,2 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby