DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1587
Kiks, hvede, sød, med tyk chokolade
Engelsk navn
Biscuit, wheat, sweet with thick chocolate
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2110 kJ 1003
Energi (kcal) 504 kcal 1003
Protein 6,4 g 6,27 5,81 - 7,12 8 1962
Protein, deklaration 7,1 g 6,875 6,37 - 7,81 8 1962
Kulhydrat difference 65,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 62,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 59,2 g 1003
Kostfibre 3,1 g 2,75 2,1 - 4,8 8 1962
Fedt 24,9 g 25 20,7 - 31 8 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,51 g 8 1003
Aske 1,5 g 1,565 1,08 - 1,8 8 1962
Tørstof 98,1 g 97,95 97,4 - 99,1 8 1962
Vand 1,9 g 2,05 0,9 - 2,6 8 1962
Nitrogen 1,131 g 1,1 1,02 - 1,25 8 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 40,7 RE 1 2143
D-vitamin 0 µg 1 2143
E-vitamin 1,10 α-TE 1 2143
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 1 2143
Riboflavin (B2-vitamin) 0,270 mg 1 2143
Niacinækvivalent 0,400 NE 1003
Niacin 0,400 mg 1 2143
B6-vitamin 0,0800 mg 1 2143
Folat 6,30 µg 1 2143
B12-vitamin µg 1 2143
C-vitamin 0,1000 mg 1 2143
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 203 mg 220 139 - 258 8 1962
Kalium 293 mg 1 2143
Calcium 201 mg 1 2143
Magnesium 36,1 mg 1 2143
Jern 1,20 mg 1 2143
Zink 1,000 mg 1 2143
Selen 1,000 µg 1 2143
Fosfor 177 mg 1 2143
Chlorid 258 mg 268,5 159 - 330 8 1962
Jod 21,9 µg 1 2143
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0902 g 0,077 0,0218 - 0,258 8 1962
Glukose 0,280 g 0,3085 0,051 - 0,464 8 1962
Sum monosakkarider 0,370 g 1003
Laktose 5,08 g 4,95 0,52 - 9,1 8 1962
Maltose 0,467 g 0,42 0,086 - 1,03 8 1962
Sakkarose 31,1 g 30,4 29,5 - 33,8 8 1962
Sum disakkarider 36,6 g 1003
Sum sukkerarter 37,0 g 1003
Stivelse 22,2 g 20,95 18,9 - 26,4 8 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,177 0,79 1962
C6:0 0,098 0,439 1962
C8:0 0,058 0,261 1962
C10:0 0,172 0,767 1962
C12:0 0,463 2,07 1962
C14:0 0,679 3,03 1962
C15:0 0,011 0,0503 1962
C16:0 6,013 26,8 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 6,575 29,3 1962
C20:0 0,197 0,88 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,107 0,477 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-7 0,038 0,168 1962
C18:1,n-9 6,650 29,7 1962
C20:1,n-11 0,000 0 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,n-7,trans 0,016 0,0715 1962
C18:1,trans 0,190 0,848 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,891 3,98 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0 1962
C18:3,n-3 0,000 0 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,030 0,135 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede fedtsyrer 14,443 64,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,794 30,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,891 3,98 1003
Sum transfedtsyrer 0,236 1,05 1003
Sum fedtsyrer 22,365 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,891 3,98 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,899 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby