DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1588
Kiks, dobbelte, hvede, søde
Engelsk navn
Biscuit, double, wheat, sweet
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2019 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1978 kJ 1003
Energi (kcal) 481 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 471 kcal 1003
Protein 5,7 g 5,871 3,99 - 6,38 10 1962
Protein, deklaration 6,2 g 6,437 4,37 - 7 10 1962
Kulhydrat difference 71,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 69,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 66,1 g 1003
Kostfibre 2,2 g 2,35 1,2 - 2,9 10 1962
Fedt 19,7 g 18,65 15,9 - 24,1 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,49 g 10 1003
Aske 1,0 g 1,06 0,41 - 1,46 10 1962
Tørstof 97,8 g 97,85 96,9 - 98,7 10 1962
Vand 2,2 g 2,15 1,3 - 3,1 10 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 197 mg 182,5 76 - 319 10 1962
Chlorid 229 mg 235,5 166 - 267 10 1962
Sum mineraler 426 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,214 g 0,094 0,032 - 0,83 10 1962
Glukose 1,55 g 0,336 0,062 - 11,3 10 1962
Sum monosakkarider 1,77 g 1003
Laktose 2,18 g 1,465 0,05 - 6,9 10 1962
Maltose 0,882 g 0,94 0,103 - 1,47 10 1962
Sakkarose 26,9 g 28,45 18,3 - 32 10 1962
Sum disakkarider 30,0 g 1003
Sum sukkerarter 31,7 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 34,4 g 32,9 29,6 - 46 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,022 0,122 1962
C8:0 0,600 3,31 1962
C10:0 0,455 2,51 1962
C12:0 3,690 20,3 1962
C14:0 1,432 7,91 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 5,110 28,2 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 1,409 7,78 1962
C20:0 0,005 0,0292 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,000 0,0 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,049 0,267 1962
C18:1,n-9 3,905 21,5 1962
C20:1,n-11 0,000 0,0 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,080 0,44 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,276 7,04 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,040 0,221 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,036 0,196 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 12,725 70,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,954 21,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,316 7,26 1003
Sum transfedtsyrer 0,115 0,636 1003
Sum fedtsyrer 18,109 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,040 0,221 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,276 7,04 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,998 1962
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,919 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby