DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1590
Kiks, havre, søde, med chokolade
Engelsk navn
Biscuit, oat, sweet with chokolate
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2089 kJ 1003
Energi (kcal) 498 kcal 1003
Protein 6,5 g 6,555 5,92 - 7,35 5 1962
Protein, deklaration 7,2 g 7,1875 6,5 - 8,06 5 1962
Kulhydrat difference 66,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 66,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 58,0 g 1003
Kostfibre 4,9 g 4,8 4,6 - 5,3 5 1962
Fedt 23,0 g 22,9 22,3 - 23,5 5 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,92 1,42 - 2,08 5 1962
Tørstof 97,6 g 97,8 97 - 97,9 5 1962
Vand 2,4 g 2,2 2,1 - 3 5 1962
Nitrogen 1,148 g 1,15 1,04 - 1,29 5 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Niacinækvivalent 0 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 347 mg 394 251 - 422 5 1962
Chlorid 343 mg 441 179 - 473 5 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,201 g 0,168 0,152 - 0,27 5 1962
Glukose 0,361 g 0,205 0,171 - 0,63 5 1962
Sum monosakkarider 0,562 g 1003
Laktose 1,18 g 1,81 0,098 - 1,98 5 1962
Maltose 0,252 g 0,038 0,0275 - 0,59 5 1962
Sakkarose 28,2 g 27,8 26,9 - 29,9 5 1962
Sum disakkarider 29,6 g 1003
Sum sukkerarter 30,2 g 1003
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 27,8 g 27 26,1 - 29,8 5 1962
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,000 0 1962
C8:0 0,098 0,473 1962
C10:0 0,088 0,427 1962
C12:0 1,060 5,12 1962
C14:0 0,524 2,53 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 6,400 30,9 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 2,668 12,9 1962
C20:0 0,113 0,548 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-7 0,143 0,691 1962
C18:1,n-9 7,140 34,5 1962
C20:1,n-11 0,000 0 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,125 0,605 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,198 10,6 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0 1962
C18:3,n-3 0,079 0,383 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,030 0,143 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede fedtsyrer 10,952 52,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,283 35,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,277 11 1003
Sum transfedtsyrer 0,155 0,749 1003
Sum fedtsyrer 20,667 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,079 0,383 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,198 10,6 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby