DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1591
Müslibar
Engelsk navn
Granola bar
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1861 kJ 1003
Energi (kcal) 442 kcal 1003
Protein 6,1 g 6,27 5,13 - 6,89 10 1962
Protein, deklaration 6,7 g 6,875 5,62 - 7,56 10 1962
Kulhydrat difference 70,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 70,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 57,8 g 1003
Kostfibre 4,6 g 4,5 3,9 - 5,6 5 1962
Fedt 15,0 g 15,3 9,2 - 18 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,5 g 1,455 1,3 - 1,72 10 1962
Tørstof 93,3 g 93,05 92 - 94,9 10 1962
Vand 6,7 g 6,95 5,1 - 8 10 1962
Nitrogen 1,071 g 1,1 0,9 - 1,21 10 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
E-vitamin 0,820 α-TE 1 2132
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,110 mg 1 2132
Niacinækvivalent 1,75 NE 1003
Niacin 1,75 mg 1 2132
B6-vitamin 0,350 mg 1 2132
Folat 81,0 µg 1 2132
B12-vitamin 0 µg 1 2132
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 238 mg 232 184 - 316 10 1962
Kalium 326 mg 1 2132
Calcium 60,0 mg 1 2132
Magnesium 101 mg 1 2132
Jern 3,18 mg 1 2132
Zink 1,60 mg 1 2132
Selen 16,0 µg 1 2132
Fosfor 277 mg 1 2132
Chlorid 394 mg 369 293 - 550 10 1962
Jod 1,000 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 4,95 g 3,75 1,91 - 10,6 10 1962
Glukose 7,07 g 6,7 3,97 - 15,4 10 1962
Sum monosakkarider 12,0 g 1003
Laktose 1,04 g 0,865 0 - 3 10 1962
Maltose 4,51 g 3,6 1,7 - 10,6 10 1962
Sakkarose 13,5 g 15,65 1,5 - 21 10 1962
Sum disakkarider 19,1 g 1003
Sum sukkerarter 31,1 g 1003
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 26,8 g 26,5 20,2 - 31,2 10 1962
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,017 0,127 1962
C6:0 0,011 0,0781 1962
C8:0 0,270 1,99 1962
C10:0 0,214 1,57 1962
C12:0 1,524 11,2 1962
C14:0 0,668 4,92 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 2,453 18 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,657 12,2 1962
C20:0 0,047 0,348 1962
C22:0 0,025 0,183 1962
C24:0 0,010 0,0707 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,004 0,0324 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-7 0,074 0,548 1962
C18:1,n-9 4,884 35,9 1962
C20:1,n-11 0,000 0 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,019 0,142 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,655 12,1 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0 1962
C18:3,n-3 0,030 0,224 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,006 0,0412 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede fedtsyrer 6,897 50,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,963 36,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,685 12,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,025 0,183 1003
Sum fedtsyrer 13,570 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,030 0,224 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,655 12,1 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,907 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby