DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1616
Burger med medium bøf, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger, medium patty, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 924 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 924 kJ 1003
Energi (kcal) 221 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 221 kcal 1003
Protein 10,4 g 10,25 8,06 - 12,6 6 2004
Protein, deklaration 10,4 g 10,25 8,06 - 12,6 6 2004
Kulhydrat difference 20,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 19,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 19,3 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1,55 1,2 - 1,9 2 2004
Fedt 11,0 g 11,45 7,7 - 12,5 6 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,96 g 6 1003
Aske 1,6 g 1,58 1,32 - 1,81 6 2004
Tørstof 43,8 g 43,2 39,2 - 50,4 6 2004
Vand 56,2 g 56,8 49,6 - 60,8 6 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0878 mg 0,088 0,077 - 0,099 6 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0835 mg 0,084 0,07 - 0,101 6 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 384 mg 380,0 312 - 465 6 2004
Kalium 195 mg 191,5 176 - 221 6 2004
Calcium 36,6 mg 28,5 15,3 - 73 6 2004
Magnesium 18,8 mg 18,9 14,4 - 23,1 6 2004
Jern 1,10 mg 1,09 0,87 - 1,37 6 2004
Kobber 0,0763 mg 0,079 0,055 - 0,092 6 2004
Zink 1,87 mg 1,83 1,39 - 2,49 6 2004
Mangan 0,193 mg 0,194 0,149 - 0,241 6 2004
Fosfor 100,0 mg 99,0 75 - 132 6 2004
Chlorid 598 mg 601,0 501 - 690 6 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 4,22 g 1 2187
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 15,1 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,021 0,221 2004
C6:0 0,006 0,0679 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,020 0,207 2004
C12:0 0,024 0,25 2004
C14:0 0,215 2,24 2004
C15:0 0,006 0,0592 2004
C16:0 1,842 19,2 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,905 9,46 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,023 0,242 2004
C16:1,n-7 0,237 2,47 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,195 2,04 2004
C18:1,n-9 3,905 40,8 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,047 0,493 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,155 1,61 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,518 15,8 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,338 3,53 2004
C18:3,n-6 0,008 0,0871 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,043 0,449 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,057 0,601 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,039 31,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,408 46 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,865 19,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,198 2,06 1003
Sum fedtsyrer 9,566 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,338 3,53 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,527 15,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,665 2004
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 30,3 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 6 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,870 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby