DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1620
Burger med bøf, bacon og ost, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger, bacon and cheese, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 969 kJ 1003
Energi (kcal) 232 kcal 1003
Protein 11,0 g 11,28125 9,56 - 12 4 2004
Protein, deklaration 11,0 g 11,28125 9,56 - 12 4 2004
Kulhydrat difference 19,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 17,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 17,5 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1 2004
Fedt 12,6 g 12,25 8,5 - 17,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,25 g 4 1003
Aske 1,9 g 1,82 1,62 - 2,2 4 2004
Tørstof 45,1 g 46,1 41,6 - 46,5 4 2004
Vand 54,9 g 53,9 53,5 - 58,4 4 2004
Nitrogen 1,768 g 1,805 1,53 - 1,93 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0823 mg 0,0815 0,075 - 0,091 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0880 mg 0,087 0,072 - 0,106 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 501 mg 492,5 395 - 622 4 2004
Kalium 199 mg 197 190 - 210 4 2004
Calcium 41,8 mg 42,65 36,9 - 45,1 4 2004
Magnesium 17,8 mg 17,4 16,3 - 19,9 4 2004
Jern 0,958 mg 0,905 0,79 - 1,23 4 2004
Kobber 0,0853 mg 0,084 0,061 - 0,112 4 2004
Zink 1,82 mg 1,8 1,35 - 2,31 4 2004
Mangan 0,187 mg 0,182 0,14 - 0,242 4 2004
Fosfor 109 mg 108,5 97 - 121 4 2004
Chlorid 776 mg 759,5 634 - 949 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,016 0,151 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,012 0,114 2004
C12:0 0,015 0,135 2004
C14:0 0,212 1,98 2004
C15:0 0,009 0,0886 2004
C16:0 1,942 18,1 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,900 8,39 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,009 0,0886 2004
C16:1,n-7 0,182 1,69 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-7 0,225 2,1 2004
C18:1,n-9 4,075 38 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,061 0,573 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,160 1,49 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,398 22,3 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0 2004
C18:3,n-3 0,453 4,22 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,050 0,464 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,107 28,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,553 42,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,850 26,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,210 1,95 1003
Sum fedtsyrer 10,721 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,453 4,22 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,398 22,3 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,849 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby