DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1622
Sandwich med kylling, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with chicken, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 925 kJ 1003
Energi (kcal) 220 kcal 1003
Protein 10,5 g 9,781 9 - 13,4 4 2004
Protein, deklaration 10,5 g 9,781 9 - 13,4 4 2004
Kulhydrat difference 30,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 28,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 28,9 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1 2004
Fedt 6,5 g 5,9 3,8 - 10,3 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,33 g 4 1003
Aske 1,9 g 1,89 1,79 - 2,14 4 2004
Tørstof 49,8 g 49,8 42,9 - 56,6 4 2004
Vand 50,2 g 50,2 43,4 - 57,1 4 2004
Nitrogen 1,680 g 1,565 1,44 - 2,15 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,116 mg 0,121 0,088 - 0,135 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0623 mg 0,062 0,049 - 0,075 4 2004
Cholin 30,5 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 533 mg 533,5 457 - 607 4 2004
Kalium 185 mg 187,5 156 - 210 4 2004
Calcium 40,8 mg 24,65 14 - 100 4 2004
Magnesium 18,3 mg 17,0 15 - 24,3 4 2004
Jern 0,583 mg 0,575 0,453 - 0,73 4 2004
Kobber 0,0695 mg 0,076 0,043 - 0,083 4 2004
Zink 0,598 mg 0,615 0,412 - 0,75 4 2004
Mangan 0,271 mg 0,278 0,236 - 0,292 4 2004
Fosfor 106 mg 99,0 91 - 135 4 2004
Chlorid 858 mg 875,5 711 - 970 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,99 g 1 2187
Stivelse/Glykogen 25,9 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,000 0,0 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 0,638 11 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,187 3,23 2004
C20:0 0,026 0,444 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,025 0,429 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,159 2,75 2004
C18:1,n-9 2,567 44,5 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,062 1,07 2004
C22:1,n-9 0,005 0,084 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,012 0,199 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,625 28,1 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,429 7,43 2004
C18:3,n-6 0,027 0,47 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,007 0,125 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 0,850 14,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,818 48,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,081 36 1003
Sum transfedtsyrer 0,019 0,325 1003
Sum fedtsyrer 5,768 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,429 7,43 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,652 28,6 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,891 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby