DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1622
Sandwich med kylling, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with chicken, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 943 kJ 1003
Energi (kcal) 224 kcal 1003
Protein 10,5 g 9,78125 9 - 13,4 4 2004
Protein, deklaration 10,5 g 9,78125 9 - 13,4 4 2004
Kulhydrat difference 30,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 30,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 30,9 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1 2004
Fedt 6,5 g 5,9 3,8 - 10,3 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,89 1,79 - 2,14 4 2004
Tørstof 49,8 g 49,8 42,9 - 56,6 4 2004
Vand 50,2 g 50,2 43,4 - 57,1 4 2004
Nitrogen 1,680 g 1,565 1,44 - 2,15 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0623 mg 0,0625 0,049 - 0,075 4 2004
Niacinækvivalent 0 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 533 mg 533,5 457 - 607 4 2004
Kalium 185 mg 187,5 156 - 210 4 2004
Calcium 40,8 mg 24,65 14 - 100 4 2004
Magnesium 18,3 mg 17 15 - 24,3 4 2004
Jern 0,583 mg 0,575 0,453 - 0,73 4 2004
Kobber 0,0695 mg 0,076 0,043 - 0,083 4 2004
Zink 0,598 mg 0,615 0,412 - 0,75 4 2004
Mangan 0,271 mg 0,2785 0,236 - 0,292 4 2004
Fosfor 106 mg 99 91 - 135 4 2004
Chlorid 858 mg 875,5 711 - 970 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,000 0 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 0,638 11 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,187 3,23 2004
C20:0 0,026 0,444 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,025 0,429 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-7 0,159 2,75 2004
C18:1,n-9 2,567 44,5 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,062 1,07 2004
C22:1,n-9 0,005 0,084 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,012 0,199 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,625 28,1 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0 2004
C18:3,n-3 0,429 7,43 2004
C18:3,n-6 0,027 0,47 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,007 0,125 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede fedtsyrer 0,850 14,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,818 48,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,081 36 1003
Sum transfedtsyrer 0,019 0,325 1003
Sum fedtsyrer 5,768 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,429 7,43 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,652 28,6 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,891 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby