DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1625
Sandwich med æg / rejer, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with eggs / shrimp, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 781 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 781 kJ 1003
Energi (kcal) 186 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 186 kcal 1003
Protein 7,8 g 7,718 7,37 - 8,18 4 2004
Protein, deklaration 7,8 g 7,718 7,37 - 8,18 4 2004
Kulhydrat difference 25,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 24,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 24,1 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1 2004
Fedt 6,1 g 5,85 5,6 - 7,3 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,06 g 4 1003
Aske 1,5 g 1,495 1,25 - 1,81 4 2004
Tørstof 41,0 g 41,2 34,8 - 47 4 2004
Vand 59,0 g 58,8 53 - 65,2 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,115 mg 0,104 0,09 - 0,161 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0993 mg 0,089 0,082 - 0,136 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 426 mg 459,0 282 - 502 4 2004
Kalium 136 mg 141,5 104 - 157 4 2004
Calcium 30,7 mg 30,55 27,3 - 34,2 4 2004
Magnesium 16,4 mg 15,95 14,5 - 19,2 4 2004
Jern 0,783 mg 0,79 0,74 - 0,81 4 2004
Kobber 0,0860 mg 0,081 0,074 - 0,107 4 2004
Zink 0,625 mg 0,635 0,56 - 0,67 4 2004
Mangan 0,296 mg 0,3 0,213 - 0,369 4 2004
Fosfor 91,8 mg 92,0 87 - 96 4 2004
Chlorid 682 mg 715,0 456 - 840 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,20 g 1 2135
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 21,9 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,020 0,375 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 0,770 14,1 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,247 4,53 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,069 1,25 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,149 2,73 2004
C18:1,n-9 2,527 46,3 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,058 1,06 2004
C22:1,n-9 0,008 0,146 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,000 0,0 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,198 21,9 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,358 6,55 2004
C18:3,n-6 0,008 0,151 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,024 0,439 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,019 0,348 2004
C18:2,trans 0,000 0,0 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 1,038 19 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,812 51,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,606 29,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 5,456 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,377 6,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,230 22,5 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,240 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,887 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby