DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1625
Sandwich med æg / rejer, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with eggs / shrimp, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 781 kJ 1003
Energi (kcal) 186 kcal 1003
Protein 7,8 g 7,71875 7,37 - 8,18 4 2004
Protein, deklaration 7,8 g 7,71875 7,37 - 8,18 4 2004
Kulhydrat difference 25,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 24,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 24,1 g 1003
Kostfibre 1,5 g 1 2004
Fedt 6,1 g 5,85 5,6 - 7,3 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,06 g 4 1003
Aske 1,5 g 1,495 1,25 - 1,81 4 2004
Tørstof 41,0 g 41,2 34,8 - 47 4 2004
Vand 59,0 g 58,8 53 - 65,2 4 2004
Nitrogen 1,240 g 1,235 1,18 - 1,31 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,115 mg 0,1045 0,09 - 0,161 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0993 mg 0,0895 0,082 - 0,136 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 426 mg 459 282 - 502 4 2004
Kalium 136 mg 141,5 104 - 157 4 2004
Calcium 30,7 mg 30,55 27,3 - 34,2 4 2004
Magnesium 16,4 mg 15,95 14,5 - 19,2 4 2004
Jern 0,783 mg 0,79 0,74 - 0,81 4 2004
Kobber 0,0860 mg 0,0815 0,074 - 0,107 4 2004
Zink 0,625 mg 0,635 0,56 - 0,67 4 2004
Mangan 0,296 mg 0,3 0,213 - 0,369 4 2004
Fosfor 91,8 mg 92 87 - 96 4 2004
Chlorid 682 mg 715 456 - 840 4 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,020 0,375 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 0,770 14,1 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,247 4,53 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,069 1,25 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-7 0,149 2,73 2004
C18:1,n-9 2,527 46,3 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,058 1,06 2004
C22:1,n-9 0,008 0,146 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,000 0 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,198 21,9 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0 2004
C18:3,n-3 0,358 6,55 2004
C18:3,n-6 0,008 0,151 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,024 0,439 2004
C20:5,n-3 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 0,019 0,348 2004
C18:2,trans 0,000 0 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede fedtsyrer 1,038 19 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,811 51,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,606 29,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 5,456 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,377 6,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,230 22,5 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,887 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby