DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1626
Sandwich med fisk, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with seafood, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 853 kJ 1003
Energi (kcal) 203 kcal 1003
Protein 9,6 g 9,531 8,25 - 10,9 4 2004
Protein, deklaration 9,6 g 9,531 8,25 - 10,9 4 2004
Kulhydrat difference 26,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 24,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 24,9 g 1003
Kostfibre 1,8 g 1 2004
Fedt 6,8 g 5,45 4,9 - 11,5 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,27 g 4 1003
Aske 1,9 g 1,825 1,56 - 2,23 4 2004
Tørstof 45,0 g 45,05 39,8 - 50 4 2004
Vand 55,0 g 54,95 50 - 60,2 4 2004
Nitrogen 1530 g 1,525 1,32 - 1,75 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,127 mg 0,135 0,075 - 0,161 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0497 mg 0,049 0,044 - 0,056 4 2004
Cholin 43,5 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 509 mg 475,0 396 - 690 4 2004
Kalium 188 mg 194,5 163 - 201 4 2004
Calcium 19,7 mg 19,65 18 - 21,6 4 2004
Magnesium 18,1 mg 18,45 15,3 - 20,3 4 2004
Jern 0,493 mg 0,458 0,374 - 0,68 4 2004
Kobber 0,0738 mg 0,079 0,053 - 0,084 4 2004
Zink 0,442 mg 0,406 0,354 - 0,6 4 2004
Mangan 0,251 mg 0,225 0,199 - 0,353 4 2004
Fosfor 101 mg 101,0 86 - 114 4 2004
Chlorid 839 mg 780,5 705 - 1090 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,93 g 1 2187
Stivelse/Glykogen 22,9 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,015 0,24 2004
C6:0 0,008 0,128 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,010 0,161 2004
C12:0 0,013 0,215 2004
C14:0 0,108 1,79 2004
C15:0 0,006 0,0977 2004
C16:0 0,667 11 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,191 3,17 2004
C20:0 0,016 0,265 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,085 1,4 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,175 2,9 2004
C18:1,n-9 2470 40,9 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,185 3,06 2004
C22:1,n-9 0,043 0,712 2004
C22:1,n-11 0,125 2,07 2004
C24:1,n-9 0,006 0,0948 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,036 0,588 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1118 18,5 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,422 6,99 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,024 0,389 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,020 0,334 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,078 1,29 2004
C22:5,n-3 0,036 0,592 2004
C22:6,n-3 0,163 2,69 2004
C18:2,trans 0,000 0,0 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,014 0,236 2004
Sum mættede fedtsyrer 1034 17,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3089 51,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1860 30,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,036 0,588 1003
Sum fedtsyrer 6033 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,742 12,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1118 18,5 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,884 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby