DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1627
Sandwich med kebab, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with kebab, salad and dressing, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 906 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 906 kJ 1003
Energi (kcal) 216 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 216 kcal 1003
Protein 8,5 g 8,5 6,87 - 10,2 4 2004
Protein, deklaration 8,5 g 8,5 6,87 - 10,2 4 2004
Kulhydrat difference 25,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 23,7 g 1003
Kostfibre 1,7 g 1 2004
Fedt 9,3 g 9,3 7 - 11,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,11 g 4 1003
Aske 1,7 g 1,695 1,63 - 1,9 4 2004
Tørstof 45,0 g 45,1 39,8 - 50 4 2004
Vand 55,0 g 54,9 50 - 60,2 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0810 mg 0,079 0,072 - 0,093 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0812 mg 0,068 0,0617 - 0,127 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 443 mg 457,0 364 - 492 4 2004
Kalium 193 mg 162,5 150 - 295 4 2004
Calcium 46,7 mg 30,1 23,6 - 103 4 2004
Magnesium 16,7 mg 15,2 13,4 - 23 4 2004
Jern 1,06 mg 1,065 0,93 - 1,17 4 2004
Kobber 0,0548 mg 0,052 0,045 - 0,069 4 2004
Zink 1,56 mg 1,445 1,13 - 2,23 4 2004
Mangan 0,264 mg 0,267 0,239 - 0,283 4 2004
Fosfor 92,5 mg 90,0 78 - 112 4 2004
Chlorid 713 mg 735,0 582 - 800 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 3,41 g 1 2187
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 20,3 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,016 0,193 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,013 0,151 2004
C12:0 0,016 0,19 2004
C14:0 0,124 1,49 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 1,360 16,4 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,570 6,9 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,097 1,17 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,158 1,91 2004
C18:1,n-9 2,870 34,7 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,035 0,42 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,072 0,871 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,475 29,9 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,411 4,98 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,032 0,387 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,009 0,112 2004
Sum mættede fedtsyrer 2,098 25,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,160 38,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,886 34,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,104 1,25 1003
Sum fedtsyrer 8,257 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,411 4,98 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,475 29,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,365 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,888 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby