DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1628
Sandwich med ribbenssteg, rødkål og agurk, fastfood
Engelsk navn
Sandwich with roast pork, red cabbage and cucumber pickles, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1052 kJ 1003
Energi (kcal) 251 kcal 1003
Protein 14,3 g 13,40625 10,8 - 19,5 8 2004
Protein, deklaration 14,3 g 13,40625 10,8 - 19,5 8 2004
Kulhydrat difference 21,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,1 g 1003
Kostfibre 1,7 g 2004
Fedt 12,3 g 13,25 7,4 - 15,4 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,06 g 8 1003
Aske 1,7 g 1,68 1,24 - 1,98 8 2004
Tørstof 50,0 g 49,6 43,1 - 58,2 8 2004
Vand 50,0 g 50,4 41,8 - 56,9 8 2004
Nitrogen 2,281 g 2,145 1,73 - 3,12 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,323 mg 0,2825 0,192 - 0,561 8 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0949 mg 0,0925 0,076 - 0,118 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 425 mg 406 305 - 553 8 2004
Kalium 228 mg 224 172 - 286 8 2004
Calcium 22,1 mg 20,4 14 - 32,6 8 2004
Magnesium 19,1 mg 18,6 16,6 - 22,8 8 2004
Jern 0,593 mg 0,5795 0,445 - 0,76 8 2004
Kobber 0,0748 mg 0,0755 0,0547 - 0,092 8 2004
Zink 1,09 mg 1,085 0,64 - 1,62 8 2004
Mangan 0,166 mg 0,154 0,089 - 0,29 8 2004
Fosfor 114 mg 110,5 88 - 157 8 2004
Chlorid 658 mg 660 481 - 860 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,103 0,943 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 2,169 19,7 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 1,080 9,84 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,196 1,78 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-7 0,341 3,1 2004
C18:1,n-9 4,638 42,2 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,098 0,895 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,004 0,0387 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,996 18,1 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0 2004
C18:3,n-3 0,344 3,13 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,004 0,033 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,352 30,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,273 48 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,341 21,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,008 0,0717 1003
Sum fedtsyrer 10,973 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,344 3,13 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,996 18,1 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,892 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby