DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1629
Trekantsandwich med kylling og bacon, salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Triangle sandwich with chicken and bacon, salad and dressing, fast foo...
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 865 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 865 kJ 1003
Energi (kcal) 206 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 206 kcal 1003
Protein 11,3 g 11,62 8,18 - 13,8 7 2004
Protein, deklaration 11,3 g 11,62 8,18 - 13,8 7 2004
Kulhydrat difference 21,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 19,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 19,9 g 1003
Kostfibre 1,7 g 2004
Fedt 8,7 g 8,4 6,8 - 10,8 7 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,24 g 7 1003
Aske 1,9 g 1,87 1,57 - 2,37 7 2004
Tørstof 43,5 g 44,5 39,9 - 46 7 2004
Vand 56,5 g 55,5 54 - 60,1 7 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,162 mg 0,172 0,111 - 0,211 7 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0696 mg 0,071 0,052 - 0,078 7 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 497 mg 494,0 424 - 576 7 2004
Kalium 197 mg 215,0 145 - 219 7 2004
Calcium 55,8 mg 68,0 21,3 - 77 7 2004
Magnesium 22,9 mg 24,3 18,7 - 27,6 7 2004
Jern 0,893 mg 0,99 0,57 - 1,09 7 2004
Kobber 0,0807 mg 0,08 0,06 - 0,099 7 2004
Zink 0,734 mg 0,75 0,58 - 0,85 7 2004
Mangan 0,320 mg 0,307 0,221 - 0,419 7 2004
Fosfor 124 mg 126,0 99 - 149 7 2004
Chlorid 770 mg 810,0 619 - 890 7 2004
Sum mineraler 1670 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 4,68 g 1 2187
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 15,2 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,019 0,247 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 0,986 12,7 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 0,399 5,16 2004
C20:0 0,018 0,233 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,061 0,79 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,223 2,89 2004
C18:1,n-9 3,471 44,9 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,088 1,13 2004
C22:1,n-9 0,014 0,177 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,016 0,209 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,900 24,6 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,523 6,77 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,003 0,0407 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 1,422 18,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,857 49,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,423 31,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,019 0,249 1003
Sum fedtsyrer 7,721 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,523 6,77 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,900 24,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,809 2004
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 7 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,889 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby