DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1639
Pølse med bacon, ristet, fastfood
Engelsk navn
Bacon-Wrapped Frankfurt sausage, freid, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1320 kJ 1003
Energi (kcal) 318 kcal 1003
Protein 16,3 g 16,3125 15,6 - 16,9 4 2004
Protein, deklaration 16,3 g 16,3125 15,6 - 16,9 4 2004
Kulhydrat difference 4,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,2 g 1003
Kostfibre 2,1 g 2004
Fedt 26,3 g 26,5 23 - 29 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,1 g 3,945 3,85 - 4,53 4 2004
Tørstof 50,9 g 51,8 46,9 - 52,9 4 2004
Vand 49,1 g 48,2 47,1 - 53,1 4 2004
Nitrogen 2,607 g 2,61 2,5 - 2,71 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,130 mg 0,1295 0,12 - 0,139 4 2004
Niacinækvivalent 0 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1320 mg 1320 1190 - 1450 4 2004
Kalium 266 mg 266 247 - 284 4 2004
Calcium 18,6 mg 18,9 10,7 - 25,8 4 2004
Magnesium 20,7 mg 20,3 16 - 26,3 4 2004
Jern 0,868 mg 0,945 0,572 - 1,01 4 2004
Kobber 0,0880 mg 0,0985 0,055 - 0,1 4 2004
Zink 1,64 mg 1,59 1,52 - 1,86 4 2004
Mangan 0,113 mg 0,127 0,017 - 0,18 4 2004
Fosfor 203 mg 188 167 - 267 4 2004
Chlorid 1880 mg 1795 1740 - 2170 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,337 1,46 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 5,900 25,5 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 3,175 13,7 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,655 2,83 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-7 0,797 3,45 2004
C18:1,n-9 9,625 41,6 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,195 0,843 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,000 0 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,210 9,57 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0 2004
C18:3,n-3 0,195 0,844 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,000 0 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede fedtsyrer 9,413 40,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 11,272 48,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,405 10,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 23,090 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,195 0,844 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,210 9,57 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,880 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby