DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1640
Fransk hot dog, fastfood
Engelsk navn
French Hotdog, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1186 kJ 1003
Energi (kcal) 284 kcal 1003
Protein 10,2 g 10,15 9,81 - 10,5 4 2004
Protein, deklaration 10,2 g 10,15 9,81 - 10,5 4 2004
Kulhydrat difference 27,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 25,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 25,9 g 1003
Kostfibre 1,6 g 2007
Fedt 15,2 g 16,3 10,4 - 17,6 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,92 g 4 1003
Aske 2,5 g 2,56 2,33 - 2,62 4 2004
Tørstof 55,3 g 55,5 52 - 58,3 4 2004
Vand 44,7 g 44,5 41,7 - 48 4 2004
Nitrogen 1,625 g 1,625 1,57 - 1,68 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,285 mg 0,285 0,244 - 0,324 4 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0765 mg 0,077 0,069 - 0,082 4 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 768 mg 780,0 720 - 790 4 2004
Kalium 169 mg 167,0 152 - 190 4 2004
Calcium 32,5 mg 30,2 27,8 - 41,9 4 2004
Magnesium 17,6 mg 17,9 15,1 - 19,4 4 2004
Jern 0,765 mg 0,735 0,71 - 0,88 4 2004
Kobber 0,0760 mg 0,08 0,054 - 0,09 4 2004
Zink 0,905 mg 0,9 0,85 - 0,97 4 2004
Mangan 0,251 mg 0,242 0,194 - 0,323 4 2004
Fosfor 142 mg 148,5 113 - 157 4 2004
Chlorid 1130 mg 1113, 1070 - 1210 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,67 g 1 2187
Stivelse/Glykogen 23,2 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 2004
C6:0 0,000 0,0 2004
C8:0 0,000 0,0 2004
C10:0 0,000 0,0 2004
C12:0 0,000 0,0 2004
C14:0 0,158 1,16 2004
C15:0 0,000 0,0 2004
C16:0 2,915 21,4 2004
C17:0 0,000 0,0 2004
C18:0 1,485 10,9 2004
C20:0 0,000 0,0 2004
C22:0 0,000 0,0 2004
C24:0 0,000 0,0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7 0,289 2,12 2004
C17:1,n-7 0,000 0,0 2004
C18:1,n-7 0,435 3,2 2004
C18:1,n-9 5,800 42,7 2004
C20:1,n-9 0,000 0,0 2004
C20:1,n-11 0,130 0,955 2004
C22:1,n-9 0,000 0,0 2004
C22:1,n-11 0,000 0,0 2004
C24:1,n-9 0,000 0,0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 2004
C18:1,trans 0,000 0,0 2004
C20:1,trans 0,000 0,0 2004
C22:1,trans 0,000 0,0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,985 14,6 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 2004
C18:3,n-3 0,381 2,8 2004
C18:3,n-6 0,000 0,0 2004
C18:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:2,n-6 0,000 0,0 2004
C20:4,n-3 0,000 0,0 2004
C20:4,n-6 0,000 0,0 2004
C20:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:5,n-3 0,000 0,0 2004
C22:6,n-3 0,000 0,0 2004
C18:2,trans 0,000 0,0 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 2004
Sum mættede fedtsyrer 4,558 33,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,654 49 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,366 17,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 13,578 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,381 2,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,985 14,6 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,896 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby