DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1643
Kebabmix med pommes frites, friturestegt, fastfood
Engelsk navn
Kebab mix and french fries, deepfried, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1227 kJ 1003
Energi (kcal) 294 kcal 1003
Protein 8,9 g 8,65625 6,18 - 12 8 2004
Protein, deklaration 8,9 g 8,65625 6,18 - 12 8 2004
Kulhydrat difference 26,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 23,4 g 1003
Kostfibre 3,2 g 3,1 2,7 - 4,1 5 T 1209
Fedt 17,6 g 17,65 13 - 21,4 8 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,36 g 8 1003
Aske 2,4 g 2,525 1,67 - 2,97 8 2004
Tørstof 55,6 g 55,65 48,1 - 63,2 8 2004
Vand 44,4 g 44,35 36,8 - 51,9 8 2004
Nitrogen 1,422 g 1,385 0,99 - 1,92 8 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,114 mg 0,1125 0,078 - 0,158 8 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0885 mg 0,089 0,06 - 0,121 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 545 mg 581 230 - 670 8 2004
Kalium 472 mg 463,5 418 - 537 8 2004
Calcium 16,7 mg 16,25 10,2 - 24 8 2004
Magnesium 26,5 mg 26,8 22,9 - 29,7 8 2004
Jern 1,49 mg 1,475 0,95 - 2,18 8 2004
Kobber 0,125 mg 0,124 0,084 - 0,161 8 2004
Zink 2,13 mg 2,175 0,9 - 3,25 8 2004
Mangan 0,150 mg 0,146 0,115 - 0,189 8 2004
Fosfor 154 mg 148,5 115 - 205 8 2004
Chlorid 771 mg 802,5 333 - 1010 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,013 0,0826 2004
C14:0 0,194 1,25 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 3,253 21 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,955 6,18 2004
C20:0 0,019 0,12 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,171 1,1 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-7 0,320 2,07 2004
C18:1,n-9 6,963 45,1 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,101 0,656 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,101 0,651 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,663 17,2 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0 2004
C18:3,n-3 0,620 4,01 2004
C18:3,n-6 0,021 0,135 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,042 0,273 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede fedtsyrer 4,433 28,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 7,554 48,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,303 21,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,143 0,924 1003
Sum fedtsyrer 15,433 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,620 4,01 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,683 17,3 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,876 1003

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby