DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1649
Pizza med grønt og frugt, tomat og ost, fastfood
Engelsk navn
Pizza with vegetables, fruit, tomato and cheese, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 943 kJ 1003
Energi (kcal) 224 kcal 1003
Protein 8,1 g 8,0625 7,18 - 9 4 2004
Protein, deklaration 8,1 g 8,0625 7,18 - 9 4 2004
Kulhydrat difference 29,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 29,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 29,2 g 1003
Kostfibre 1,9 g 1 2004
Fedt 8,4 g 8,4 5,7 - 11 4 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 2,01 1,56 - 2,74 4 2004
Tørstof 47,7 g 47,4 45,8 - 50,2 4 2004
Vand 52,3 g 52,6 49,8 - 54,2 4 2004
Nitrogen 1,293 g 1,29 1,15 - 1,44 4 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,120 mg 0,128 0,089 - 0,135 4 2004
Niacinækvivalent 0 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 498 mg 477,5 308 - 730 4 2004
Kalium 187 mg 193,5 144 - 216 4 2004
Calcium 143 mg 141 103 - 185 4 2004
Magnesium 19,6 mg 20 17,9 - 20,4 4 2004
Jern 0,763 mg 0,785 0,462 - 1,02 4 2004
Kobber 0,0975 mg 0,0925 0,081 - 0,124 4 2004
Zink 0,970 mg 0,95 0,84 - 1,14 4 2004
Mangan 0,329 mg 0,269 0,207 - 0,57 4 2004
Fosfor 135 mg 133,5 114 - 160 4 2004
Chlorid 840 mg 810 550 - 1190 4 2004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,167 2,26 2004
C6:0 0,108 1,46 2004
C8:0 0,064 0,867 2004
C10:0 0,136 1,85 2004
C12:0 0,185 2,51 2004
C14:0 0,495 6,73 2004
C15:0 0,056 0,761 2004
C16:0 1,700 23,1 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,512 6,97 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,045 0,615 2004
C16:1,n-7 0,082 1,11 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-7 0,100 1,36 2004
C18:1,n-9 2,265 30,8 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,029 0,391 2004
C22:1,n-9 0,000 0 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,106 1,44 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,055 14,3 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0 2004
C18:3,n-3 0,222 3,02 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,024 0,319 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede fedtsyrer 3,423 46,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,521 34,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,277 17,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,130 1,76 1003
Sum fedtsyrer 7,351 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,222 3,02 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,055 14,3 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 4 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,878 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby