DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1656
Skrubbe, filet, paneret, rå, dybfrost
Engelsk navn
Flounder, fillet, breaded, raw, frozen
Taxonomisk navn
Platichthys flesus
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 654 kJ 1003
Energi (kcal) 154 kcal 1003
Protein 11,1 g 11,0625 10,1 - 12,1 12 2068
Protein, deklaration 11,1 g 11,0625 10,1 - 12,1 12 2068
Kulhydrat difference 22,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 22,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 22,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 2,3 g 2 1,3 - 3,7 12 2068
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,97 g 2 1003
Aske 1,5 g 1,455 1,35 - 2,08 12 2068
Tørstof 37,3 g 37,1 34,7 - 40 12 2068
Vand 62,7 g 62,9 60 - 65,3 12 2068
Nitrogen 1,781 g 1,77 1,62 - 1,95 12 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 2 2068
D-vitamin 0,560 µg 1003
D3-vitamin 0,560 µg 0,56 0,23 - 0,89 2 2068
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 0 2 2068
E-vitamin 0,720 α-TE
alfa-Tokoferol 0,720 mg 0,72 0,69 - 0,75 2 2068
Thiamin (B1-vitamin) 0,0855 mg 0,0855 0,077 - 0,094 2 2068
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0730 mg 0,073 0,065 - 0,081 2 2068
Niacinækvivalent 1,15 NE 1003
Niacin 1,15 mg 1,145 1,12 - 1,17 2 2068
B6-vitamin 0,0630 mg 0,063 0 - 0,126 2 2068
Pantothensyre 0,360 mg 0,36 0,31 - 0,41 2 2068
Biotin 7,70 µg 7,7 6,9 - 8,5 2 2068
Folat 15,0 µg 6 T 584
B12-vitamin 1,25 µg 1,25 1,2 - 1,3 2 2068
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 387 mg 386,5 355 - 418 2 2068
Kalium 148 mg 147,5 147 - 148 2 2068
Calcium 28,7 mg 28,7 25,4 - 32 2 2068
Magnesium 16,4 mg 16,4 16,2 - 16,6 2 2068
Jern 0,485 mg 0,485 0,44 - 0,53 2 2068
Kobber 0,0580 mg 0,058 0,048 - 0,068 2 2068
Zink 0,455 mg 0,455 0,44 - 0,47 2 2068
Mangan 0,237 mg 0,237 0,234 - 0,24 2 2068
Krom 3,94 µg 3,935 1,57 - 6,3 2 2068
Selen 11,0 µg 11 10 - 12 2 2068
Fosfor 99,5 mg 99,5 99 - 100 2 2068
Chlorid 647 mg 646,5 594 - 699 2 2068
Jod 9,70 µg 9,7 9,2 - 10,2 2 2068
Nikkel 2,05 µg 2,05 2 - 2,1 2 2068
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1001
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 1,833 100 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby