DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1679
Hytteost, 5+
Engelsk navn
Cheese, cottage, 5 % fidm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 321 kJ 1003
Energi, kcal 76 kcal 1003
Nitrogen, total 2,130 g 1 2092
Protein, videnskabelig 13,6 g 1 2092
Protein, deklaration 13,3 g 1 2092
Kulhydrat, difference 2,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 3,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 1,2 g 1 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1 2092
Tørstof 18,7 g 1 2092
Vand 81,3 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 11,0 RE 1003
Retinol 11,0 µg 1 2092
D-vitamin 0,0477 µg 1 2054
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1 2092
B1-vitamin 0,0200 mg 1 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,160 mg 1 2092
Niacinækvivalent 0,0700 NE 1003
Niacin 0,0700 mg 1 2092
B6-vitamin 0 mg 1 2092
Pantothensyre 0,190 mg 1 2092
Biotin 1,50 µg 1 2092
B12-vitamin 0,370 µg 1 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,590 mg 1 2092
Natrium, Na 360 mg 1 2092
Kalium, K 68,0 mg 1 2092
Calcium, Ca 54,0 mg 1 2092
Magnesium, Mg 5,00 mg 1 2092
Fosfor, P 137 mg 1 2092
Jern, Fe 0,0380 mg 1 2092
Kobber, Cu 0,0360 mg 1 2092
Zink, Zn 0,310 mg 1 2092
Jod, I 7,30 µg 1 2092
Mangan, Mn 0,001000 mg 1 2092
Chrom, Cr 0,140 µg 1 2092
Selen, Se 4,30 µg 1 2092
Nikkel, Ni 0 µg 1 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1 2092
Galaktose 0 g 1 2092
Glukose 0 g 1 2092
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 2,20 g 1 2092
Sakkarose 0 g 1 2092
Disaccharider, total 2,20 g 1003
Sukkerarter, total 2,20 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,041 3,57 2092
C6:0 0,030 2,68 2092
C8:0 0,020 1,78 2092
C10:0 0,030 2,68 2092
C12:0 0,041 3,57 2092
C14:0 0,122 10,7 2092
C15:0 0,010 0,893 2092
C16:0 0,355 31,2 2092
C18:0 0,122 10,7 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,010 0,893 2092
C16:1,n-7 0,020 1,78 2092
C18:1,n-9 0,233 20,5 2092
C18:1,n-7 0,010 0,893 2092
C18:1,trans 0,041 3,57 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,020 1,78 2092
C18:2,conjugerede 0,004 0,357 2092
C18:3,n-3 (ALA) 0,010 0,893 2092
C18:2,trans 0,010 0,893 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,005 0,446 2092
Sum mættede 0,770 67,9 1003
Sum monoumættede 0,274 24,1 1003
Sum polyumættede 0,034 3,03 1003
Transfedtsyrer, total 0,051 4,46 1003
Fedtsyrer, total 1,134 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 0,893 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,020 1,78 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 6 mg 1 2054

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby