DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1680
Lactose, pulver
Engelsk navn
Lactose, dry, powder
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1665 kJ 1003
Energi (kcal) 392 kcal 1003
Protein 0,0 g 0 2 2092
Protein, deklaration 0,0 g 0 2 2092
Kulhydrat difference 97,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 97,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 97,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,1 g 0,09 0,09 - 0,09 2 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 0,19 0,17 - 0,21 2 2092
Tørstof 98,1 g 98,05 97,7 - 98,4 2 2092
Vand 2,0 g 1,95 1,6 - 2,3 2 2092
Nitrogen 0,000 g 0 2 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
E-vitamin 0,00230 α-TE 2 2054
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Niacinækvivalent 0 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,00 mg 4 4 - 4 2 2092
Kalium 19,5 mg 19,5 19 - 20 2 2092
Calcium 46,5 mg 46,5 40 - 53 2 2092
Magnesium 4,60 mg 4,6 4 - 5,2 2 2092
Jern 0,0120 mg 0,012 0,007 - 0,017 2 2092
Kobber 0 mg 0 2 2092
Zink 0,00250 mg 0,0025 0 - 0,005 2 2092
Mangan 0 mg 0 2 2092
Krom 0,990 µg 0,99 0,52 - 1,46 2 2092
Selen 4,65 µg 4,65 2 - 7,3 2 2092
Fosfor 31,0 mg 31 27 - 35 2 2092
Chlorid 0 mg 0 2 2092
Jod 0,700 µg 0,7 0,6 - 0,8 2 2092
Nikkel 1,02 µg 1,025 0,97 - 1,08 2 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0 2 2092
Galaktose 0 g 0 2 2092
Glukose 0 g 0 2 2092
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 93,5 g 93,5 93 - 94 2 2092
Sakkarose 0 g 0 2 2092
Sum disakkarider 93,5 g 1003
Sum sukkerarter 93,5 g 1003
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,085 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 2 mg 2 2054
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby