DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1692
Mandeldrik, ikke beriget
Engelsk navn
Almondmilk, unfortified
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 196 kJ 1003
Energi (kcal) 47 kcal 1003
Protein 0,7 g 1 2093
Protein, deklaration 0,8 g 1 2093
Kulhydrat difference 6,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,3 g 1003
Kostfibre 0,3 g 1 2093
Fedt 2,2 g 1 2093
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,17 g 1 1003
Aske 0,2 g 1 2093
Tørstof 9,3 g 1 2093
Vand 90,7 g 1 2093
Nitrogen 0,133 g 1 2093
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 2093
D-vitamin 0 µg 1 2135
E-vitamin 0,860 α-TE
alfa-Tokoferol 0,860 mg 1 2093
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2093
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0190 mg 1 2093
Niacinækvivalent 0,0900 NE 1003
Niacin 0,0900 mg 1 2135
B6-vitamin 0 mg 1 2093
Folat 0,400 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 67,7 mg 1 2093
Kalium 27,7 mg 1 2093
Calcium 8,80 mg 1 2093
Magnesium 6,60 mg 1 2093
Jern 0,115 mg 1 2093
Kobber 0,0363 mg 1 2093
Zink 0,110 mg 1 2093
Mangan 0,0370 mg 1 2093
Selen 0 µg 1 2093
Fosfor 14,3 mg 1 2093
Chlorid 33,0 mg 1 2093
Jod 0,890 µg 1 2093
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,60 g 1 2093
Glukose 0,0500 g 1 2093
Sum monosakkarider 2,65 g 1003
Laktose 0 g 1 2093
Maltose 0,0700 g 1 2093
Sakkarose 0,560 g 1 2093
Sum disakkarider 0,630 g 1003
Sum sukkerarter 3,28 g 1003
Stivelse 1,000 g 1 2093
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,038 1,78 2093
C10:0 0,022 1,06 2093
C16:0 0,310 14,6 2093
C18:0 0,229 10,8 2093
C20:0 0,000 0 2093
C22:0 0,000 0 2093
C24:0 0,000 0 2093
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,008 0,386 2093
C18:1,n-7 0,037 1,73 2093
C18:1,n-9 1,142 54 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,326 15,4 2093
C18:3,n-3 0,000 0 2093
C18:2,trans 0,000 0 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,599 28,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,186 56,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,326 15,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 2,112 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,326 15,4 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,18 1 2093
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,960
Massefylde 1020,6 1 2093

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby