DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1744
Græskar, hokkaido, dansk, rå
Engelsk navn
Squash, red kuri, Danish, raw
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 142 kJ 1003
Energi (kcal) 34 kcal 1003
Protein 1,2 g 1,21875 0,625 - 2 8 2127
Protein fra Aminosyrer 0,7 g 1003
Protein, deklaration 1,2 g 1,21875 0,625 - 2 8 2127
Kulhydrat difference 8,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,2 g 1003
Kostfibre 3,0 g 1003
Fedt 0,2 g 0,3 0,3 - 0,5 8 2127
Salt deklaration 0,00 g 8 1003
Aske 0,7 g 0,635 0,54 - 0,91 8 2127
Tørstof 10,3 g 8,935 5,73 - 18,7 8 2127
Vand 89,7 g 91,065 81,2 - 94,2 8 2127
Nitrogen 0,191 g 0,195 0,1 - 0,32 8 2127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 94,0 RE 1003
beta-Caroten 1130 µg 1003,5 611 - 1800 8 2127
E-vitamin 0,614 α-TE
alfa-Tokoferol 0,614 mg 0,583 0,463 - 0,855 8 2127
K1-vitamin 1,29 µg 1,565 0,8 - 2,44 8 2127
Thiamin (B1-vitamin) 0,00200 mg 0,015 - 0,016 8 2127
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0658 mg 0,05735 0,0453 - 0,0949 8 2127
Niacinækvivalent 0,588 NE 1003
Niacin 0,422 mg 0,3045 0,2 - 0,863 8 2127
B6-vitamin 0,112 mg 0,0972 0,0712 - 0,162 8 2127
Pantothensyre 0,203 mg 0,222 0,104 - 0,266 8 2127
Biotin 2,33 µg 2,245 1,96 - 2,84 8 2127
Folat 31,8 µg 33,4 19,2 - 40,8 8 2127
C-vitamin 6,80 mg 6,805 0,5 - 12 8 2127
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0,0750 mg 0,5 - 0,6 8 2127
Kalium 304 mg 300 200 - 500 8 2127
Calcium 19,4 mg 20 10 - 28 8 2127
Magnesium 9,15 mg 8,2 5,1 - 15 8 2127
Jern 0,266 mg 0,25 0,19 - 0,33 8 2127
Kobber 0,0375 mg 0,035 0,02 - 0,07 8 2127
Zink 0,213 mg 0,205 0,14 - 0,31 8 2127
Mangan 0,0487 mg 0,04 0,03 - 0,1 8 2127
Krom 0,750 µg 5 - 6 8 2127
Molybdæn 3,57 µg 3,45 1,6 - 5,4 8 2127
Selen 0 µg 8 2127
Fosfor 24,3 mg 21,5 16 - 46 8 2127
Jod 0 µg 8 2127
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,49 g 1,5 1,1 - 2,1 8 2127
Galaktose 0 g 8 2127
Glukose 1,69 g 1,75 1 - 2 8 2127
Sum monosakkarider 3,18 g 1003
Laktose 0 g 8 2127
Maltose 0 g 8 2127
Sakkarose 0,0500 g 0,2 - 0,4 8 2127
Sum disakkarider 0,0500 g 1003
Sum sukkerarter 3,23 g 1003
Uopløselige kostfibre 1,9 g 1,55 0,6 - 3,8 8 2127
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,1 g 0,5 0,4 - 3,1 8 2127
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g 8 2127
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 22 2127
Leucin 58 2127
Lysin 53 2127
Methionin 0 2127
Cystin 12 2127
Phenylalanin 28 2127
Tyrosin 12 2127
Threonin 31 2127
Tryptofan 10 2127
Valin 44 2127
Arginin 84 2127
Histidin 12 2127
Alanin 57 2127
Asparaginsyre 105 2127
Glutaminsyre 194 2127
Glycin 36 2127
Prolin 15 2127
Serin 50 2127
Hydroxyprolin 0 2127

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby