DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1770
Rejeost, let, 8% fedt, (Smelteost med rejer)
Engelsk navn
Rejeost, light, 8% fat, (Processed cheese with shrimp)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 635 kJ 1003
Energi (kcal) 151 kcal 1003
Protein 17,3 g 1 2092
Protein, deklaration 17,3 g 1 2092
Kulhydrat difference 5,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,3 g 1003
Fedt 6,8 g 1 2092
Salt deklaration 2,95 g 1 1003
Aske 5,1 g 1 2092
Tørstof 34,5 g 1 2092
Vand 65,5 g 1 2092
Nitrogen 2,770 g 1 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 58,0 RE 1003
Retinol 58,0 µg 1 2092
D-vitamin 0,118 µg 1 2054
E-vitamin 0,510 α-TE
alfa-Tokoferol 0,510 mg 1 2092
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 1 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,286 mg 1 2092
Niacinækvivalent 0,177 NE 1003
Niacin 0,177 mg 1 2092
B6-vitamin 0,0610 mg 1 2092
Pantothensyre 0,370 mg 1 2092
Biotin 3,10 µg 1 2092
B12-vitamin 0,490 µg 1 2092
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1180 mg 1 2092
Kalium 146 mg 1 2092
Calcium 516 mg 1 2092
Magnesium 26,8 mg 1 2092
Jern 0,171 mg 1 2092
Kobber 0,0570 mg 1 2092
Zink 2,42 mg 1 2092
Mangan 0,0150 mg 1 2092
Krom 4,90 µg 1 2092
Selen 10,00 µg 1 2092
Fosfor 820 mg 1 2092
Chlorid 795 mg 1 2092
Jod 19,5 µg 1 2092
Nikkel 4,40 µg 1 2092
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose g 1 2092
Galaktose g 1 2092
Glukose g 1 2092
Laktose 3,60 g 1 2092
Sakkarose g 1 2092
Sum disakkarider 3,60 g 1003
Sum sukkerarter 3,60 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,229 3,85 2092
C6:0 0,156 2,62 2092
C8:0 0,086 1,44 2092
C10:0 0,183 3,07 2092
C12:0 0,213 3,58 2092
C14:0 0,620 10,4 2092
C15:0 0,065 1,09 2092
C16:0 1,780 29,9 2092
C18:0 0,660 11 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,057 0,958 2092
C16:1,n-7 0,090 1,51 2092
C18:1,n-7 0,056 0,941 2092
C18:1,n-9 1,210 20,3 2092
C18:1,trans 0,218 3,66 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,099 1,66 2092
C18:2,konjugeret 0,017 0,289 2092
C18:3,n-3 0,025 0,427 2092
C18:2,trans 0,048 0,807 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,134 2,25 2092
Sum mættede fedtsyrer 3,992 67,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,413 23,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,142 2,38 1003
Sum transfedtsyrer 0,266 4,47 1003
Sum fedtsyrer 5,947 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,025 0,427 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,099 1,66 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 24 mg 1 2054
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,881 1003

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby