DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 18
Brombær, rå
Engelsk navn
Blackberry, raw
Taxonomisk navn
Rubus fructicosus L.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 153 kJ 1003
Energi (kcal) 37 kcal 1003
Protein 1,4 g 1,3 - 1,4 2 1825
Protein, deklaration 1,4 g 1,3 - 1,4 2 1825
Kulhydrat difference 7,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,5 g 1003
Kostfibre 4,3 g 4,3 - 4,3 2 1825
Fedt 1,0 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 5 1003
Aske 0,4 g 0,4 - 0,4 2 1825
Tørstof 10,5 g 9 - 11,9 5 1878, 1825
Vand 89,5 g 88,1 - 91 5 1878, 1825
Nitrogen 0,224 g 0,208 - 0,224 2 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 16,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 200 µg 170 - 230 2 1020
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 5,50 α-TE
alfa-Tokoferol 5,50 mg 1 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,0170 mg 1 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 0,047 - 0,052 3 1022
Niacinækvivalent 0,694 NE 1003
Niacin 0,500 mg 0,46 - 0,61 10 1018
B6-vitamin 0,0500 mg 0,04 - 0,057 3 1025
Pantothensyre 0,250 mg 1344
Biotin 0,400 µg 1344
Folat 34,0 µg 1342
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 15,0 mg 1003
Ascorbinsyre 15,0 mg 6 - 24 25 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,00 mg 1,6 - 4 5 1058
Kalium 266 mg 207 - 330 5 1058
Calcium 27,0 mg 16,8 - 39 11 1015, 1030
Magnesium 23,0 mg 21,6 - 25,9 5 1058
Jern 0,550 mg 0,46 - 0,72 5 1043
Kobber 0,120 mg 1344
Zink 0,530 mg 0,42 - 0,64 3 1938
Mangan 0,646 mg 0,23 - 1,44 5 1938
Krom 1,000 µg 1363
Selen 0,1000 µg 1363
Fosfor 37,0 mg 29,7 - 44,5 6 1015
Jod 0,400 µg 0,25 - 0,55 4 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,33 g 2,5 1,9 - 2,6 3 1878
Glukose 2,17 g 2,3 1,7 - 2,5 3 1878
Sum monosakkarider 4,50 g 1003
Maltose 0 g 0 2 1878
Sakkarose 0 g 0 3 1878
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 4,50 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 0 3 1878
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Crude fibre 4,10 g 1342
Neutral detergent fibre 4,53 g 4 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 0,0300 mg 1496
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,010 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,020 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,300 2136
Sum fedtsyrer 0,800 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,090 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,190 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 12 52 1027
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 4
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby