DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 191
Frugtsaft, blandet, usødet, koncentreret
Engelsk navn
Fruit juice, mixed, unsweetened, concentrated
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 148 kJ 1003
Energi (kcal) 35 kcal 1003
Protein 0,2 g 1320
Protein, deklaration 0,2 g 1320
Kulhydrat difference 8,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 8,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 8,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1320
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 32 1003
Aske 0,2 g 1347
Tørstof 8,9 g 1003
Vand 91,1 g 1003
Nitrogen 0,032 g 1320
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,181 α-TE
alfa-Tokoferol 0,181 mg 0,181 0,169 - 0,193 2 T 54.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,00600 mg 0,001 - 0,016 6 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0150 mg 0,012 - 0,023 4 1022
Niacinækvivalent 0,200 NE 1003
Niacin 0,200 mg 0,11 - 0,22 4 1018
B6-vitamin 0,0200 mg 0,017 - 0,021 2 1025
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 6,00 mg 1003
Ascorbinsyre 6,00 mg 1 - 16 41 1017
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,00 mg 32 T 407.0
Kalium 132 mg 26 T 407.0
Calcium 9,00 mg 26 T 407.0
Magnesium 10,00 mg 12 T 407.0
Jern 0,350 mg 0,18 - 0,59 5 1043
Zink 0,0500 mg 4 T 407.0
Selen 0,150 µg 0,0 0,0 - 0,95 7 T 456.0
Fosfor 11,0 mg 23 T 407.0
Jod 1,30 µg 0,4 - 3,3 7 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 8,30 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 8,3 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby