DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 198
Øl, pilsner, 4.4 % vol.
Engelsk navn
Beer, lager, alc. 4.4 % by vol.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 152 kJ 1003
Energi (kcal) 36 kcal 1003
Protein 0,3 g 1322
Protein, deklaration 0,3 g 1322
Kulhydrat difference 2,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1655
Alkohol 3,7 g 3,1 - 3,7 1322
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 0,2 g 0,05 - 0,58 588 1938
Tørstof 6,5 g 1003
Vand 93,5 g 1003
Nitrogen 0,040 g 1322
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
alfa-Tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1322
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 1322
Niacinækvivalent 0,363 NE 1003
Niacin 0,300 mg 1322
B6-vitamin 0,0400 mg 0,035 - 0,045 2 1025
Pantothensyre 0,0650 mg 1322
Folat 2,60 µg 6 1803
B12-vitamin 0,0200 µg 33 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 6,00 mg 1322
Kalium 30,0 mg 1322
Calcium 6,50 mg 1322
Magnesium 7,50 mg 1322
Jern 0,0300 mg 0,01 - 0,04 3 1043
Kobber 0,00500 mg 0,004 0,001 - 0,016 39 1088
Zink 0,00700 mg 0,005 - 0,04 39 1088
Mangan 0,00800 mg 0,007 - 0,01 3 1938
Krom 1,000 µg 1 0 - 3 20 1506
Molybdæn 2,00 µg 1356
Cobolt 0,1000 µg 1356
Selen 0,120 µg 0,089 0,012 - 0,25 11 1898
Fosfor 9,00 mg 1356
Fluor 3,00 µg 1356
Jod 4,10 µg 2,6 - 6,9 5 1162
Nikkel 0,992 µg 0,28 0,15 - 5,82 11 1898
Kviksølv 0 µg 0 11 1898
Arsen 0,450 µg 0,51 0,047 - 1 11 1898
Cadmium 0,00300 µg 0,002 0 - 0,009 11 1898
Bly 0,0941 µg 0 - 0,4 26 1898, 1847
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,70 g 1322
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzosyre 0,0300 mg 1101
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum transfedtsyrer 0,000 1655
Sum fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 5 130 1059
Leucin 8 190 1059
Lysin 7 170 1059
Methionin 2 57 1059
Phenylalanin 5 130 1059
Tyrosin 4 94 1059
Threonin 6 150 1059
Tryptofan 4 94 1059
Valin 10 250 1059
Arginin 7 170 1059
Histidin 5 130 1059
Alanin 12 300 1059
Asparaginsyre 14 340 1059
Glutaminsyre 37 920 1059
Glycin 10 260 1059
Prolin 33 830 1059
Serin 8 190 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0200 mg 0,01 - 0,03 14 1472
Serotonin 0,0300 mg 2 1487
Tyramin 0,117 mg 0,106 - 0,13 6 1484
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700
Massefylde 1,0 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby