DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 229
Campari
Engelsk navn
Campari
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 750 kJ 1003
Energi (kcal) 180 kcal 1003
Protein 0,0 g 1358
Protein, deklaration 0,0 g 1358
Kulhydrat difference 10,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1358
Fedt 0,0 g 1358
Alkohol 20,0 g 1358
Aske 0,0 g 1003
Tørstof 30,0 g 1358
Vand 70,0 g 1358
Nitrogen 0,000 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1358
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1358
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1358
B6-vitamin 0 mg 1358
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1358
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kobber 0,0770 mg 0,07 0,009 - 0,16 4 1088
Zink 0,0720 mg 0,077 0 - 0,12 4 1088
Cadmium 0,0400 µg 0,03 0 - 0,12 4 1088
Bly 7,50 µg 6,8 6,4 - 9,8 4 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 20,0 g 1003
Tilsat Sukker 20,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 20,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 1358
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1358
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1358
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800
Massefylde 1,1 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby