DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 287
Spegepølse, oksekød
Engelsk navn
Sausage, beef salami
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1681 kJ 1003
Energi (kcal) 406 kcal 1003
Protein 20,1 g 1 1061
Protein fra Aminosyrer 16,1 g 1003
Protein, deklaration 20,1 g 1 1061
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 36,2 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 8,96 g 1 1003
Aske 7,1 g 1003
Tørstof 63,4 g 1 1061
Vand 36,6 g 1 1061
Nitrogen 3,216 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,595 µg 0,595 0,24 - 0,95 2 2137, 2135
E-vitamin 1,56 α-TE 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,310 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0,130 mg 1 2135
Niacinækvivalent 3,81 NE 1003
B6-vitamin 0,200 mg 1 2135
Folat 1,20 µg 1 2135
B12-vitamin 0,750 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3580 mg 1 1061
Kalium 287 mg 1 1061
Calcium 37,8 mg 1 2135
Magnesium 17,5 mg 1 2135
Jern 2,86 mg 1 1061
Kobber 0,0910 mg 1 1061
Zink 5,50 mg 1 1061
Selen 8,00 µg 1 2135
Fosfor 150 mg 1 2135
Jod 0 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 13,160 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 16,220 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 3,430 2135
Sum fedtsyrer 33,123 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,260 2135
Sum n-6 fedtsyrer 3,000 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 89 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 965 300 T 1232
Leucin 1510 470 T 1232
Lysin 1670 520 T 1232
Methionin 482 150 T 1232
Cystin 145 45 T 1232
Phenylalanin 772 240 T 1232
Tyrosin 643 200 T 1232
Threonin 836 260 T 1232
Tryptofan 228 71 T 1232
Valin 1030 320 T 1232
Arginin 1190 370 T 1232
Histidin 675 210 T 1232
Alanin 1160 360 T 1232
Asparaginsyre 1770 550 T 1232
Glutaminsyre 2830 880 T 1232
Glycin 1090 340 T 1232
Prolin 900 280 T 1232
Serin 804 250 T 1232
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby