DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 301
Pølse, tepølse
Engelsk navn
Pork/beef sausage, teewurst
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1972 kJ 1003
Energi (kcal) 478 kcal 1003
Protein 10,9 g 1 1061
Protein, deklaration 10,9 g 1 1061
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 48,3 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,05 g 1 1003
Aske 2,8 g 1003
Tørstof 62,0 g 1 1061
Vand 38,0 g 1 1061
Nitrogen 1,744 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1220 mg 1 1061
Kalium 172 mg 1 1061
Jern 0,450 mg 1 1061
Kobber 0,0600 mg 1 1061
Zink 1,60 mg 1 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0 T 1101
C12:0 0,000 0 T 1101
C14:0 0,659 1,52 T 1101
C16:0 10,496 24,3 T 1101
C18:0 5,372 12,4 T 1101
C20:0 0,000 0 T 1101
C22:0 0,000 0 T 1101
C24:0 0,000 0 T 1101
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 T 1101
C16:1,n-7 1,235 2,86 T 1101
C18:1,n-9 19,346 44,8 T 1101
C20:1,n-11 0,364 0,844 T 1101
C18:1,trans 0,000 0 T 1101
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,137 9,59 T 1101
C18:3,n-3 0,370 0,858 T 1101
C20:4,n-6 0,000 0 T 1101
C22:6,n-3 0,000 0 T 1101
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 1,153 2,67 T 1101
Sum mættede fedtsyrer 16,527 38,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 20,945 48,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 4,507 10,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 43,132 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,370 0,858 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,137 9,59 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 77 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,893 T 1101

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby