DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 307
Kvark, 5+
Engelsk navn
Cheese, Quarg, 5 % fidm.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 245 kJ 1003
Energi (kcal) 58 kcal 1003
Protein 9,1 g 9,57 8,1 - 9,76 3 2092
Protein fra Aminosyrer 8,1 g 1003
Protein, deklaration 9,0 g 9,375 7,93 - 9,56 3 2092
Kulhydrat difference 4,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,3 g 0,3 0,2 - 0,4 3 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,08 g 3 1003
Aske 0,8 g 0,77 0,75 - 0,77 3 2092
Tørstof 15,0 g 15,4 13,6 - 16 3 2092
Vand 85,0 g 84,6 84 - 86,4 3 2092
Nitrogen 1,433 g 1,5 1,27 - 1,53 3 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,17 RE 1003
Retinol 3,00 µg 1003
beta-Caroten 2,00 µg 1003
D-vitamin 0,0700 µg 1003
D3-vitamin 0,0700 µg 1003
E-vitamin 0,01000 α-TE
alfa-Tokoferol 0,01000 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 0,04 0,04 - 0,04 3 2092
Riboflavin (B2-vitamin) 0,230 mg 0,23 0,2 - 0,26 3 2092
Niacinækvivalent 2,28 NE 1003
Niacin 0,173 mg 0,17 0,16 - 0,19 3 2092
B6-vitamin 0,0500 mg 0,05 0,05 - 0,05 3 2092
Pantothensyre 0,337 mg 0,35 0,31 - 0,35 3 2092
Biotin 1,73 µg 1,7 1,5 - 2 3 2092
Folat 27,0 µg 6 1803
Frit folat 2,00 µg T 517
B12-vitamin 0,393 µg 0,39 0,31 - 0,48 3 2092
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 1217
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 33,7 mg 34 30 - 37 3 2092
Kalium 143 mg 148 129 - 152 3 2092
Calcium 121 mg 122 118 - 123 3 2092
Magnesium 11,8 mg 11,8 11,5 - 12,1 3 2092
Jern 0,0177 mg 0,018 0,016 - 0,019 3 2092
Kobber 0,0123 mg 0,018 0 - 0,019 3 2092
Zink 0,477 mg 0,49 0,45 - 0,49 3 2092
Mangan 0,00533 mg 0,006 0,003 - 0,007 3 2092
Krom 0,377 µg 0,4 0 - 0,73 3 2092
Molybdæn 7,00 µg 1 1348
Selen 4,00 µg 5 1,2 - 5,8 3 2092
Fosfor 137 mg 139 128 - 143 3 2092
Chlorid 100,0 mg 100 90 - 110 3 2092
Jod 15,3 µg 17 11 - 18 3 2092
Nikkel 1,05 µg 1,32 0 - 1,82 3 2092
Cadmium 0,00400 µg 1538
Bly 0,180 µg 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0 3 2092
Galaktose 0,0667 g 0 0 - 0,2 3 2092
Glukose 0 g 0 3 2092
Sum monosakkarider 0,0667 g 1003
Laktose 3,60 g 3,6 3,5 - 3,7 3 2092
Sakkarose 0 g 0 3 2092
Sum disakkarider 3,60 g 1003
Sum sukkerarter 3,67 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,800 g 1217
D-mælkesyre 0,0500 g 1217
Sum organiske syrer 0,850 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,010 3,7 1227
C6:0 0,007 2,38 1227
C8:0 0,004 1,58 1227
C10:0 0,009 3,17 1227
C12:0 0,011 3,96 1227
C14:0 0,033 11,6 1227
C16:0 0,088 31,2 1227
C18:0 0,030 10,5 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,004 1,58 1227
C16:1,n-7 0,007 2,38 1227
C18:1,n-9 0,067 23,5 1227
C20:1,n-11 0,004 1,32 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,006 2,11 1227
C18:3,n-3 0,002 0,793 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,193 68,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,082 28,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,008 2,91 1003
Sum fedtsyrer 0,283 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 0,793 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,006 2,11 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 3 mg 3 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 502 350 1059
Leucin 846 590 1059
Lysin 731 510 1059
Methionin 258 180 1059
Cystin 33 23 1059
Phenylalanin 473 330 1059
Tyrosin 502 350 1059
Threonin 315 220 1059
Tryptofan 126 88 1059
Valin 616 430 1059
Arginin 287 200 1059
Histidin 258 180 1059
Alanin 287 200 1059
Asparaginsyre 645 450 1059
Glutaminsyre 1790 1250 1059
Glycin 186 130 1059
Prolin 960 670 1059
Serin 516 360 1059
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0200 mg 115 1475
Serotonin 0 mg 1474
Tyramin 0,239 mg 33 1475
Sum biogene aminer 0,259 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby