DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 330
Flødeboller, skumboller
Engelsk navn
Whipped egg white and sugar with chocolate covering
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1707 kJ 1003
Energi (kcal) 406 kcal 1003
Protein 4,4 g 4,4 4,4 - 4,4 1 1823
Protein, deklaration 4,4 g 4,4 4,4 - 4,4 1 1823
Kulhydrat difference 63,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 63,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 63,1 g 1003
Kostfibre 0,4 g 0,4 0,4 - 0,4 1 2135
Fedt 15,0 g 1 2135
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,08 g 1 1003
Aske 1,0 g 1 2135
Tørstof 84,0 g 83,95 81 - 86,9 2 2135, 1823
Vand 16,1 g 16,05 13,1 - 19 2 2135, 1823
Nitrogen 0,704 g 0,704 0,704 - 0,704 1 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
beta-Caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0800 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,810 NE 1003
Niacin 0,810 mg 1 2135
B6-vitamin 0,0200 mg 1 2135
Folat 3,30 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 31,0 mg 1 1823
Kalium 133 mg 1 2135
Calcium 81,0 mg 1 2135
Magnesium 22,0 mg 1 2135
Jern 1,40 mg 1 2135
Kobber 0,420 mg 1 1823
Zink 0,500 mg 1 2135
Mangan 0,490 mg 1 1823
Selen 0,500 µg 1 2135
Fosfor 97,0 mg 1 2135
Jod 6,00 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,800 g 1 1823
Glukose 2,70 g 1 1823
Sum monosakkarider 3,50 g 1003
Sakkarose 42,9 g 2 1823
Sum disakkarider 42,9 g 1003
Sum sukkerarter 46,4 g 1003
Tilsat Sukker 46,4 g 1 2133
Frie sukkerarter 46,4 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 8,570 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,090 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 1,410 2135
Sum fedtsyrer 14,250 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,190 2135
Sum n-6 fedtsyrer 1,220 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1347
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby