DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 356
Wienerbrød, julekage
Engelsk navn
Danish pastry, christmas cake
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1934 kJ 1003
Energi (kcal) 464 kcal 1003
Protein 5,2 g 4,7 - 5,8 3 1062
Protein fra Aminosyrer 4,5 g 1003
Protein, deklaration 5,7 g 5,15 - 6,36 3 1062
Kulhydrat difference 41,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 41,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 40,6 g 1003
Kostfibre 3,0 g 2 - 4,86 20 T 230
Fedt 31,0 g 30,7 - 31,4 3 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1003
Tørstof 78,9 g 77,1 - 81,2 3 1062
Vand 21,1 g 18,8 - 22,9 3 1062
Nitrogen 0,912 g 0,825 - 1,01 3 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
E-vitamin 1,10 α-TE
alfa-Tokoferol 1,10 mg 0,5 - 1,79 4 1034
alfa-Tokotrienol 0,250 mg 0,09 - 0,31 4 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0600 mg 1065
Niacinækvivalent 1,39 NE 1003
Niacin 0,550 mg 0,45 - 0,7 4 1018
B6-vitamin 0,0450 mg 0,037 - 0,075 5 1025
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 395 mg 375 - 432 3 1062
Kalium 119 mg 107 - 129 3 1062
Calcium 33,0 mg 1347
Magnesium 12,0 mg 11,2 - 13,2 4 1058
Jern 0,400 mg 1043
Zink 0,840 mg 1346
Fosfor 102 mg 1346
Jod 5,90 µg 1,75 - 10,1 5 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,157 0,535 1050
C10:0 0,523 1,78 1050
C12:0 1,715 5,85 1050
C14:0 1,631 5,56 1050
C16:0 5,081 17,3 1050
C18:0 2,750 9,38 1050
C20:0 0,523 1,78 1050
C22:0 0,397 1,35 1050
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,035 3,53 1050
C18:1,n-9 7,141 24,3 1050
C20:1,n-11 1,474 5,03 1050
C22:1,n-9 1,474 5,03 1050
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,684 15,9 1050
C18:3,n-3 0,554 1,89 1050
C20:3,n-3 0,157 0,535 1050
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 12,776 43,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 11,124 37,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 5,395 18,4 1003
Sum fedtsyrer 29,295 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,711 2,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,684 15,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 246 270 T 280
Leucin 401 440 T 280
Lysin 146 160 T 280
Methionin 91 100 T 280
Cystin 89 98 T 280
Phenylalanin 264 290 T 280
Tyrosin 119 130 T 280
Threonin 164 180 T 280
Tryptofan 50 55 T 280
Valin 274 300 T 280
Arginin 264 290 T 280
Histidin 119 130 T 280
Alanin 201 220 T 280
Asparaginsyre 319 350 T 280
Glutaminsyre 1570 1720 T 280
Glycin 219 240 T 280
Prolin 465 510 T 280
Serin 264 290 T 280
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby