DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 359
Skærekage, sandkage
Engelsk navn
Sponge cake, pound cake
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1865 kJ 1003
Energi (kcal) 446 kcal 1003
Protein 6,1 g 4,8 - 7,5 6 1062
Protein fra Aminosyrer 5,0 g 1003
Protein, deklaration 6,1 g 4,8 - 7,5 6 1062
Kulhydrat difference 49,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 48,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 48,7 g 1003
Kostfibre 1,0 g 1003
Fedt 25,0 g 22,8 - 26,9 6 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,60 g 3 1003
Aske 1,1 g 1003
Tørstof 81,9 g 80 - 83,9 6 1062
Vand 18,1 g 16,1 - 20 6 1062
Nitrogen 0,976 g 0,768 - 1,2 6 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 262 RE 1 1004
D-vitamin 0,500 µg 1003
D3-vitamin 0,500 µg 1 1057
E-vitamin 2,40 α-TE
alfa-Tokoferol 2,40 mg 2,21 - 2,49 2 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,0450 mg 0,039 - 0,054 4 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 1065
Niacinækvivalent 1,52 NE 1003
Niacin 0,400 mg 0,39 - 0,4 2 1018
B6-vitamin 0,0400 mg 0,032 - 0,05 2 1025
Folat 6,10 µg 1 1004
B12-vitamin 0,300 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 239 mg 202 - 270 3 1058
Kalium 98,0 mg 84 - 126 3 1058
Calcium 85,0 mg 65 - 109 5 1030
Magnesium 11,3 mg 9,3 - 15,2 3 1058
Jern 0,400 mg 1043
Zink 0,800 mg 1 1004
Selen 5,97 µg 1 1004
Fosfor 92,0 mg 1 1004
Jod 7,10 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 28,0 g 1 1004
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 293 300 1059
Leucin 459 470 1059
Lysin 264 270 1059
Methionin 127 130 1059
Cystin 107 110 1059
Phenylalanin 312 320 1059
Tyrosin 146 150 1059
Threonin 205 210 1059
Tryptofan 67 69 1059
Valin 332 340 1059
Arginin 273 280 1059
Histidin 137 140 1059
Alanin 244 250 1059
Asparaginsyre 400 410 1059
Glutaminsyre 1440 1470 1059
Glycin 205 210 1059
Prolin 468 480 1059
Serin 351 360 1059
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby