DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 372
Tang, agar, tørret
Engelsk navn
Seaweed, agar, dried
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1313 kJ 1003
Energi (kcal) 309 kcal 1003
Protein 2,3 g 1347
Protein, deklaration 2,3 g 1347
Kulhydrat difference 74,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 74,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 74,3 g 1003
Kostfibre 5,0 g 2007
Fedt 0,3 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 3,2 g 1347
Tørstof 80,1 g 1347
Vand 19,9 g 1347
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 0,368 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
beta-Caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1347
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,00 mg 1347
Kalium 29,0 mg 1347
Calcium 690 mg 1347
Jern 9,00 mg 1347
Kobber 0,500 mg 1079
Zink 1,000 mg 1079
Selen 0 µg 1079
Fosfor 14,0 mg 1347
Jod 36000 µg 1079
Nikkel 200 µg 1079
Kviksølv 1,000 µg 1079
Arsen 5000 µg 1079
Cadmium 50,0 µg 1079
Bly 25,0 µg 1079
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,240 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1347
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby