DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 38
Peberfrugt, rød, rå
Engelsk navn
Pepper, sweet, red, raw
Taxonomisk navn
Capsicum annuum L. var grossum (L.) Terpø
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 133 kJ 1003
Energi (kcal) 31 kcal 1003
Protein 0,9 g 0,9875 0,8 - 1,05 7 2127
Protein fra Aminosyrer 0,6 g 1003
Protein, deklaration 0,9 g 0,9875 0,8 - 1,05 7 2127
Kulhydrat difference 7,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,2 g 1003
Kostfibre 1,7 g 1,43 - 2,26 11 1305, 2127
Fedt 0,1 g 0,4 - 0,4 4 1073, 2127
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 7 1003
Aske 0,5 g 0,46 0,42 - 0,53 7 2127
Tørstof 9,1 g 6,4 - 11,4 23 2127, 1305, 1879, 1073
Vand 90,9 g 88,6 - 93,6 23 1305, 2127, 1879, 1073
Nitrogen 0,148 g 0,158 0,128 - 0,168 7 2127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 106 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 1270 µg 1023 395 - 2650 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 2,26 α-TE
alfa-Tokoferol 2,26 mg 2,147 1,82 - 2,95 6 2127
Thiamin (B1-vitamin) 0,0474 mg 0,031 - 0,06 11 1305, 2127
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0763 mg 0,042 - 0,126 11 1305, 2127
Niacinækvivalent 1,07 NE 1003
Niacin 0,984 mg 0,921 0,78 - 1,25 7 2127
B6-vitamin 0,430 mg 0,244 - 0,83 11 1305, 2127
Pantothensyre 0,166 mg 0,176 0,114 - 0,202 7 2127
Biotin 1,63 µg 1,602 1,32 - 2,05 6 2127
Folat 88,0 µg 71 - 103 4 1305
Frit folat 23,0 µg 16,7 - 32 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 163 mg 1003
Ascorbinsyre 161 mg 158,499 134 - 185 7 2127
Dehydroascorbinsyre 1,90 mg 1,876 1,28 - 2,86 7 2127
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0,390 mg 0,338 0,2 - 0,75 7 2127
Kalium 239 mg 197 - 335 16 1305, 1058, 2127
Calcium 6,64 mg 3,88 - 11,1 13 2127, 1015
Magnesium 11,8 mg 8,55 - 15,2 16 1058, 2127, 1305
Jern 0,317 mg 0,25 - 0,4 11 2127, 1305
Kobber 0,0509 mg 0,034 0,022 - 0,118 7 2127
Zink 0,128 mg 0,117 0,104 - 0,174 7 2127
Mangan 0,103 mg 0,071 - 0,165 12 2127, 1348
Krom 0,116 µg 0,24 - 0,488 7 2127
Molybdæn 70,0 µg 10 - 140 2 1348
Selen 0,143 µg 0,097 0,056 - 0,553 7 2127
Fosfor 24,5 mg 25,38 19,2 - 29,1 7 2127
Jod 0,144 µg 0,18 - 0,599 7 2127
Nikkel 4,01 µg 1,617 0,199 - 10,6 7 2127
Kviksølv 0,00671 µg 0,013 - 0,033 7 2127
Arsen 0,0361 µg 0,065 - 0,147 7 2127
Cadmium 0,231 µg 0,223 0,017 - 0,656 7 2127
Bly 0,204 µg 0,179 0,082 - 0,529 7 2127
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,94 g 2,95 2,3 - 3,5 12 1879, 2127
Glukose 2,29 g 2,325 1,31 - 2,87 12 2127, 1879
Sum monosakkarider 5,24 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 0 1 1879
Sakkarose 0 g 12 1879, 2127
Sum disakkarider 0 g 1003
Raffinose 0 g 0 5 1879
Sum sukkerarter 5,24 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse g 1 2127
Cellulose 0,670 g 1314
Lignin 0,290 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,016 19,4 T 37
C18:0 0,005 6,32 T 37
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,003 3,79 T 37
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,036 44,7 T 37
C18:3,n-3 0,021 25,7 T 37
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,021 25,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,003 3,79 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,056 70,4 1003
Sum fedtsyrer 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,021 25,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,036 44,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 28 190 T 37
Leucin 37 250 T 37
Lysin 43 290 T 37
Methionin 7 50 T 37
Cystin 7 50 T 37
Phenylalanin 28 190 T 37
Tyrosin 14 93 T 37
Threonin 30 200 T 37
Tryptofan 5 36 T 37
Valin 43 290 T 37
Arginin 35 240 T 37
Histidin 15 100 T 37
Alanin 35 240 T 37
Asparaginsyre 121 820 T 37
Glutaminsyre 127 860 T 37
Glycin 31 210 T 37
Prolin 24 160 T 37
Serin 44 300 T 37
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,00300 mg 2 1487
Sum biogene aminer 0,00300 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 15 18 2127, 1015, 1879
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 37

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby