DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 396
Müsli, uspec.
Engelsk navn
Breakfast cereal, müsli, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1704 kJ 1003
Energi (kcal) 405 kcal 1003
Protein 9,4 g 9,35715 6,99 - 12,4 22 1257, 1011
Protein fra Aminosyrer 8,5 g 1003
Protein, deklaration 10,1 g 10,03125 7,5 - 13,4 22 1011, 1257
Kulhydrat difference 70,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 63,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 56,0 g 1003
Kostfibre 7,2 g 7,15 5,1 - 9,1 22 1257, 1011
Fedt 11,1 g 9,75 5,1 - 18,6 22 1011, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,17 g 97 1003
Aske 1,6 g 1,635 1,09 - 2 22 1011, 1257
Tørstof 92,5 g 91,4 86,9 - 97,9 22 1011, 1257
Vand 7,5 g 8,6 2,1 - 13,1 22 1257, 1011
Nitrogen 1,617 g 1,605 1,2 - 2,14 22 1257, 1011
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,750 α-TE
alfa-Tokoferol 0,750 mg 0,61 - 0,96 4 T 59
Thiamin (B1-vitamin) 0,277 mg 0,271 0,128 - 0,49 22 1011, 1257
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0720 mg 0,0695 0,048 - 0,176 22 1011, 1257
Niacinækvivalent 2,18 NE 1003
Niacin 0,800 mg 0,67 - 0,87 10 T 59
B6-vitamin 0,213 mg 0,205 0,094 - 0,38 22 1257, 1011
Folat 39,4 µg 35 21 - 89 22 1257, 1011
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 67,3 mg 0,95 - 292 97 1257, 1011, 2088
Kalium 427 mg 421,5 246 - 654 22 1257, 1011
Calcium 41,6 mg 42,8 27 - 63 22 1257, 1011
Magnesium 83,9 mg 85,15 61 - 117 22 1011, 1257
Jern 2,84 mg 2,775 2,07 - 3,9 22 1257, 1011
Kobber 0,397 mg 0,415 0,22 - 0,56 16 1257
Zink 1,83 mg 1,76 1,33 - 2,84 22 1257, 1011
Krom 4,30 µg 3,7 1,2 - 10,1 10 1506
Selen 4,12 µg 0 - 8,7 22 1815, 1913
Fosfor 277 mg 280,5 219 - 334 22 1257, 1011
Chlorid 126 mg 70 0 - 400 16 1257
Jod 0,910 µg 0,49 - 1,32 10 1064
Nikkel 67,9 µg 21,2 - 147 22 1815, 1913
Kviksølv 0,1000 µg 0,1 0 - 0,5 10 1506
Arsen 0,0600 µg 0 0 - 2 10 1506
Cadmium 4,36 µg 1,19 - 14 22 1913, 1815
Bly 3,87 µg 0 - 19 22 1913, 1815
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 3,48 g 0,3 - 4,8 10 1064
Glukose 4,04 g 0 - 12,1 10 1064
Sum monosakkarider 7,52 g 1003
Laktose 0 g 10 1064
Maltose 0,0400 g 0 - 0,4 10 1064
Sakkarose 3,76 g 0,8 - 15 10 1064
Sum disakkarider 3,80 g 1003
Raffinose 0 g 10 1064
Sum sukkerarter 11,3 g 1003
Tilsat Sukker 3,8 g 1 2133
Frie sukkerarter 3,8 g 1 2133
Stivelse 44,7 g 34,7 - 51,2 32 1273, 1257
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1818
C6:0 0,013 0,179 1818
C8:0 0,107 1,43 1818
C10:0 0,073 0,983 1818
C12:0 0,472 6,33 1818
C14:0 0,171 2,29 1818
C16:0 0,819 10,9 1818
C17:0 0,000 0 1818
C18:0 0,158 2,12 1818
C20:0 0,013 0,179 1818
C22:0 0,000 0 1818
C24:0 0,013 0,179 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1818
C16:1,n-7 0,009 0,127 1818
C18:1,n-7 0,000 0 1818
C18:1,n-9 2,892 38,8 1818
C20:1,n-11 0,040 0,539 1818
C22:1,n-9 0,000 0 1818
C22:1,n-11 0,000 0 1818
C24:1,n-9 0,000 0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,026 27,1 1818
C18:3,n-3 0,641 8,6 1818
C18:4,n-3 0,000 0 1818
C20:2,n-6 0,000 0 1818
C20:3,n-3 0,000 0 1818
C20:3,n-6 0,000 0 1818
C20:5,n-3 0,000 0 1818
C22:5,n-3 0,000 0 1818
C22:6,n-3 0,000 0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1818
Sum mættede fedtsyrer 1,841 24,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,941 39,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,667 35,8 1003
Sum fedtsyrer 7,449 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,641 8,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,026 27,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 404 250 T 59
Leucin 728 450 T 59
Lysin 421 260 T 59
Methionin 162 100 T 59
Cystin 275 170 T 59
Phenylalanin 534 330 T 59
Tyrosin 307 190 T 59
Threonin 340 210 T 59
Tryptofan 131 81 T 59
Valin 598 370 T 59
Arginin 647 400 T 59
Histidin 226 140 T 59
Alanin 501 310 T 59
Asparaginsyre 841 520 T 59
Glutaminsyre 2140 1320 T 59
Glycin 550 340 T 59
Prolin 534 330 T 59
Serin 550 340 T 59
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,670

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby