DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 406
Kødpølse, fedtreduceret, pålæg
Engelsk navn
Pork sausage, saveloy type, low fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 541 kJ 1003
Energi (kcal) 130 kcal 1003
Protein 10,0 g 9 - 12 15 1127
Protein, deklaration 10,0 g 9 - 12 15 1127
Kulhydrat difference 4,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,2 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1004
Fedt 8,1 g 1 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,7 g 1 1004
Tørstof 25,0 g 1 1004
Vand 75,0 g 1 1004
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 1,600 g 1,44 - 1,92 15 1127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0,159 µg 1003
D3-vitamin 0,0730 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,0860 µg 1300
E-vitamin 0,400 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0900 mg 1 1004
Niacinækvivalent 2,74 NE 1003
Niacin 2,74 mg 1 1004
B6-vitamin 0,0900 mg 1 1004
Folat 3,89 µg 1 1004
B12-vitamin 0,400 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1100 mg 900 - 1300 15 1127
Kalium 207 mg 1 1004
Calcium 8,90 mg 1 1004
Magnesium 19,3 mg 1 1004
Jern 0,600 mg 1 1004
Zink 1,60 mg 1 1004
Selen 5,70 µg 1 1004
Fosfor 107 mg 1 1004
Chlorid 1700 mg 1360 - 2120 15 1127
Jod 32,0 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 3,300 1004
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,600 1004
Sum flerumættede fedtsyrer 0,500 1004
Sum fedtsyrer 7,452 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1004
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby